Puterea paginii tipărite

  Tot aşa şi Cuvântul Meu care iese din gura Mea nu se întoarce la Mine fâră rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele. (Isaia 55:11)

  În vara anului 2010, făceam colportaj în Akure, Nigeria. Una din cărţile vândute doamnei Bello, de la o şcoală de asistente medicale din oraş, a fost Health Power („Puterea sănătăţii”). În anul următor, m-am întors în Akure într-o campanie de colportaj, pe timpul verii. Am hotărât să vizitez câteva persoane pe care le cunoscusem vara trecută, inclusiv pe doamna Bello.

  Când am ajuns la uşa dumneaei, ea a strigat de bucurie:

  – Domnule Kolawole, există o mare putere în paginile tipărite ale cărţilor pe care le-am cumpărat de la dumneavoastră, în special cea numită Health Power. Ea mi-a remodelat obiceiurile de sănătate şi m-a ajutat să îmi menţin greutatea sub control. Deşi sunt asistentă medicală, nu am găsit nicăieri cărţi la fel de bune ca ale voastre. Am recomandat această carte multor persoane şi acum am nevoie de mai multe exemplare! a spus ea. Am trecut-o şi pe mama pe o alimentaţie vegetariană, aşa cum e prescrisă în carte, şi însăşi soţia guvernatorului de stat m-a întrebat care este secretul noii mele greutăţi.

  Apoi doamna Bello a cumpărat încă o carte Health Power, pe care plănuia să i-o dăruiască soţiei guvernatorului.

  – Îl laud pe Dumnezeu pentru că te-a trimis la familia mea, a spus ea.

  Ce experienţă uimitoare! Îl laud pe Dumnezeu pentru că mă foloseşte, ca student, să aduc la îndeplinire lucrarea Sa. Eu cred în următoarele cuvinte inspirate: „Când şcolile se închid, mulţi au ocazia să plece în câmp ca evanghelişti cu literatură. Colportorul credincios îşi face drum în multe case, în care lasă materiale preţioase de citit, care conţin adevărul pentru acest timp” (Evanghelizarea prin literatură, p. 31).

  Îi îndemn pe colegii mei studenţi să îşi petreacă vacanţele şcolare în colportaj, ducând aceste cărţi minunate în casele oamenilor care au nevoie de vindecare fizică şi spirituală. Cu adevărat este o experienţă fericită şi încurajatoare! Lucrarea unui colportor nu este muncă în zadar. Ea îşi va atinge scopul dat de Dumnezeu şi multe suflete vor fi câştigate pentru împărăţie, ca rezultat al lucrării cu literatură.

  Adeleke Kolawole, Nigeria

  Puterea paginii tipărite - 2016. Îi îndemn pe colegii mei studenţi să îşi petreacă vacanţele şcolare în colportaj, ducând aceste cărţi minunate în casele oamenilor care au nevoie de vindecare fizică şi spirituală. Cu adevărat este o experienţă fericită şi încurajatoare! Lucrarea unui colportor nu este muncă în zadar. Ea îşi va atinge scopul dat de Dumnezeu şi multe suflete vor fi câştigate pentru împărăţie, ca rezultat al lucrării cu literatură.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...