Puterea paginii tipărite

  Tot aşa şi Cuvântul Meu care iese din gura Mea nu se întoarce la Mine fâră rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele. (Isaia 55:11)

  În vara anului 2010, făceam colportaj în Akure, Nigeria. Una din cărţile vândute doamnei Bello, de la o şcoală de asistente medicale din oraş, a fost Health Power („Puterea sănătăţii”). În anul următor, m-am întors în Akure într-o campanie de colportaj, pe timpul verii. Am hotărât să vizitez câteva persoane pe care le cunoscusem vara trecută, inclusiv pe doamna Bello.

  Când am ajuns la uşa dumneaei, ea a strigat de bucurie:

  – Domnule Kolawole, există o mare putere în paginile tipărite ale cărţilor pe care le-am cumpărat de la dumneavoastră, în special cea numită Health Power. Ea mi-a remodelat obiceiurile de sănătate şi m-a ajutat să îmi menţin greutatea sub control. Deşi sunt asistentă medicală, nu am găsit nicăieri cărţi la fel de bune ca ale voastre. Am recomandat această carte multor persoane şi acum am nevoie de mai multe exemplare! a spus ea. Am trecut-o şi pe mama pe o alimentaţie vegetariană, aşa cum e prescrisă în carte, şi însăşi soţia guvernatorului de stat m-a întrebat care este secretul noii mele greutăţi.

  Apoi doamna Bello a cumpărat încă o carte Health Power, pe care plănuia să i-o dăruiască soţiei guvernatorului.

  – Îl laud pe Dumnezeu pentru că te-a trimis la familia mea, a spus ea.

  Ce experienţă uimitoare! Îl laud pe Dumnezeu pentru că mă foloseşte, ca student, să aduc la îndeplinire lucrarea Sa. Eu cred în următoarele cuvinte inspirate: „Când şcolile se închid, mulţi au ocazia să plece în câmp ca evanghelişti cu literatură. Colportorul credincios îşi face drum în multe case, în care lasă materiale preţioase de citit, care conţin adevărul pentru acest timp” (Evanghelizarea prin literatură, p. 31).

  Îi îndemn pe colegii mei studenţi să îşi petreacă vacanţele şcolare în colportaj, ducând aceste cărţi minunate în casele oamenilor care au nevoie de vindecare fizică şi spirituală. Cu adevărat este o experienţă fericită şi încurajatoare! Lucrarea unui colportor nu este muncă în zadar. Ea îşi va atinge scopul dat de Dumnezeu şi multe suflete vor fi câştigate pentru împărăţie, ca rezultat al lucrării cu literatură.

  Adeleke Kolawole, Nigeria

  Puterea paginii tipărite - 2016. Îi îndemn pe colegii mei studenţi să îşi petreacă vacanţele şcolare în colportaj, ducând aceste cărţi minunate în casele oamenilor care au nevoie de vindecare fizică şi spirituală. Cu adevărat este o experienţă fericită şi încurajatoare! Lucrarea unui colportor nu este muncă în zadar. Ea îşi va atinge scopul dat de Dumnezeu şi multe suflete vor fi câştigate pentru împărăţie, ca rezultat al lucrării cu literatură.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...