Bun venit, domnilor!

Neamuri vor umbla în lumina ta şi împăraţi în strălucirea razelor tale. (Isaia 60:3)

Angela a început să Îl caute pe Dumnezeu în anul 1990. A fost invitată la Biserica Adventistă de o prietenă, care i-a recomandat cartea Tragedia Veacurilor. A fost uimită când a aflat despre războiul dintre bine şi rău, mai ales că „marii eretici” despre care învăţase lucruri îngrozitoare erau de fapt bărbaţi ai credinţei, sinceri şi curajoşi. Ea a acceptat, fără să ezite, adevărurile Bibliei şi, pe 20 iulie 1991, a devenit membră a Bisericii Adventiste.

Angela lucra ca asistentă medicală dar, în 2008, a început să lucreze şi în colportaj. Soţul ei, primarul oraşului Piatra-Olt, un orăşel din Oltenia, nu a fost încântat de faptul că soţia lui mergea peste tot cu geanta de cărţi. Dar într-o zi, a avut o întâlnire importantă cu liderii partidului din care făcea parte şi a rugat-o să îl însoţească. Ea a spus:

– Vin cu tine dacă îmi dai voie să ofer nişte cărţi.

El a fost de acord şi a luat cu ea Triumful iubirii, care conţine primele zece capitole din Tragedia Veacurilor. Angela a fost foarte bucuroasă pentru că a putut oferi acea carte unor politicieni importanţi din ţara ei. În decembrie 2011, a avut loc o altă întâlnire importantă, cu 100 de primari, iar soţul Angelei a invitat-o să participe cu un stand de carte. Angela, cu ochii sclipind de bucurie şi cu un zâmbet cald, le spunea bun venit domnilor şi îi invita să vadă acele cărţi valoroase.

Mulţi dintre primari au fost interesaţi de Viaţa lui Iisus, Tragedia Veacurilor şi Istoria mântuirii. O persoană a cumpărat ediţia în cinci volume a setului Conflictul veacurilor. A mai cumpărat şi câteva cărţi de sănătate.

De același autor

La începutul anului 2012, Angela a observat nişte icoane în maşina soţului ei. Le primise de la un preot şi voia să le dea în dar. Ea i-a spus:

– De ce nu le dai colegilor şi altor oficiali Tragedia Veacurilor? Este o carte foarte importantă!

El a fost de acord şi i-a răspuns:

– Am început să o citesc de mai multe ori, dar anul acesta vreau să o citesc pe toată.

Dumnezeu să o binecuvânteze pe Angela şi pe toţi evangheliştii cu literatură curajoşi, cărora nu le e teamă şi nici ruşine să ia poziţie pentru Stăpânul lor în faţa oricui, sărac sau bogat, educat sau om simplu.

Sînziana Constantin, România

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Bun venit, domnilor! - 2016. Mulţi dintre primari au fost interesaţi de Viaţa lui Iisus, Tragedia Veacurilor şi Istoria mântuirii. O persoană a cumpărat ediţia în cinci volume a setului Conflictul veacurilor. A mai cumpărat şi câteva cărţi de sănătate. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.