Câinele furios

  Dumnezeul meu a trimis pe ingerul Său şi a închis gura leilor. (Daniel 6:22)

  Am făcut colportaj în oraşul Santa Cruz, în vara anului 2000. Acolo am întâlnit o familie care avea un câine foarte rău. Am stat la gardul care înconjura casa, vorbind cu bărbatul din uşă, dar el a spus că nu are timp pentru mine şi că are un câine rău, astfel că m-am bucurat de existenţa acelui gard care înconjura casa.

  Am insistat totuşi să stăm de vorbă. În cele din urmă, a venit la poartă, adresându-mi tot felul de blasfemii. Eu stăteam acolo emoţionat, rugându-mă în taină. Când a ajuns la poartă, am început să îi explic scopul vizitei mele. Îndreptându-ne agale spre uşa de la intrare, i-am povestit de ce lucrarea mea era importantă pentru el şi pentru familia lui.

  Apropiindu-ne de casă, el mi-a spus că, dacă încerc să intru în casă, câinele mă va muşca, dar am ajuns la uşa din faţă fără să fiu muşcat de câine.

  Înăuntru, bărbatul a ascultat prezentarea mea despre cartea Third Millennium, dar doar despre aceea, şi imediat a acceptat oferta mea şi a cumpărat cartea. Apoi mi-a mulţumit şi mi-a spus că era surprins să vadă că nu m-a muşcat câinele. De fapt, nici măcar nu a mai lătrat la mine. Bărbatul a recunoscut că mântuirea intrase în casa lui. Înainte de a pleca, aveam impresia că Duhul lui Dumnezeu începuse deja să îşi facă lucrarea de transformare a inimii acelui bărbat.

  În acea zi, am înţeles mai clar că lucrarea de colportaj înseamnă să fii pregătit să prezinţi mântuirea oricărui om, chiar şi celor care nu îşi dau seama că au nevoie de mântuire. Îngerul Domnului pregăteşte calea pentru lucrătorii Lui. Datorită lucrării cu literatură, acum sunt pastor şi îi slujesc Domnului cu normă întreagă.

  Benjamin Choque Layme, Bolivia

  Câinele furios - 2016. În acea zi, am înţeles mai clar că lucrarea de colportaj înseamnă să fii pregătit să prezinţi mântuirea oricărui om, chiar şi celor care nu îşi dau seama că au nevoie de mântuire. Îngerul Domnului pregăteşte calea pentru lucrătorii Lui. Datorită lucrării cu literatură, acum sunt pastor şi îi slujesc Domnului cu normă întreagă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...