Câinele furios

  Dumnezeul meu a trimis pe ingerul Său şi a închis gura leilor. (Daniel 6:22)

  Am făcut colportaj în oraşul Santa Cruz, în vara anului 2000. Acolo am întâlnit o familie care avea un câine foarte rău. Am stat la gardul care înconjura casa, vorbind cu bărbatul din uşă, dar el a spus că nu are timp pentru mine şi că are un câine rău, astfel că m-am bucurat de existenţa acelui gard care înconjura casa.

  Am insistat totuşi să stăm de vorbă. În cele din urmă, a venit la poartă, adresându-mi tot felul de blasfemii. Eu stăteam acolo emoţionat, rugându-mă în taină. Când a ajuns la poartă, am început să îi explic scopul vizitei mele. Îndreptându-ne agale spre uşa de la intrare, i-am povestit de ce lucrarea mea era importantă pentru el şi pentru familia lui.

  Apropiindu-ne de casă, el mi-a spus că, dacă încerc să intru în casă, câinele mă va muşca, dar am ajuns la uşa din faţă fără să fiu muşcat de câine.

  Înăuntru, bărbatul a ascultat prezentarea mea despre cartea Third Millennium, dar doar despre aceea, şi imediat a acceptat oferta mea şi a cumpărat cartea. Apoi mi-a mulţumit şi mi-a spus că era surprins să vadă că nu m-a muşcat câinele. De fapt, nici măcar nu a mai lătrat la mine. Bărbatul a recunoscut că mântuirea intrase în casa lui. Înainte de a pleca, aveam impresia că Duhul lui Dumnezeu începuse deja să îşi facă lucrarea de transformare a inimii acelui bărbat.

  În acea zi, am înţeles mai clar că lucrarea de colportaj înseamnă să fii pregătit să prezinţi mântuirea oricărui om, chiar şi celor care nu îşi dau seama că au nevoie de mântuire. Îngerul Domnului pregăteşte calea pentru lucrătorii Lui. Datorită lucrării cu literatură, acum sunt pastor şi îi slujesc Domnului cu normă întreagă.

  Benjamin Choque Layme, Bolivia

  Câinele furios - 2016. În acea zi, am înţeles mai clar că lucrarea de colportaj înseamnă să fii pregătit să prezinţi mântuirea oricărui om, chiar şi celor care nu îşi dau seama că au nevoie de mântuire. Îngerul Domnului pregăteşte calea pentru lucrătorii Lui. Datorită lucrării cu literatură, acum sunt pastor şi îi slujesc Domnului cu normă întreagă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...