Dumnezeu reîmprospătează

  Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. (Galateni 6:9)

  Îi aduc mulţumiri lui Dumnezeu pentru posibilitatea de a fi unul din evangheliştii Săi cu literatură. Imediat după ce am terminat cursul de pastoraţie la Seminarul Adventist, fraţii Mondol, Bairagee şi Mandai m-au instruit cu privire la aptitudinile de care ai nevoieîn colportaj. Într-o zi, fratele Mondol m-a invitat să întâlnesc un anumit membru din parlament, dar el nu era acolo în acel moment. Ne-am prezentat secretarului său personal şi el a întrebat din ce district proveneam şi din ce confesiune religioasă făceam parte. Când i-am spus că sunt adventist de ziua a şaptea, a vrut să ştie dacă mă născusem într-o familie adventistă sau mă convertisem. I-am spus că fusesem hindus, dar mă convertisem la adventism. Apoi el a întrebat:

  – Dacă tot ai vrut să îţi schimbi religia, de ce te-ai făcut creştin, şi nu musulman?

  Acum aveam ocazia să îi spun de ce alesesem creştinismul.

  – Domnule, am găsit adevărul în Biserica Adventistă. Adventiştii nu consumă droguri, produse cu alcool, ceai, cafea, vin sau tutun. Ei nu consumă nici alimente necurate, cum ar fi porcul sau peştele fără solzi. Noi păzim sâmbăta ca zi de Sabat, zi de închinare şi odihnă, deoarece Biblia ne spune aşa.

  Am făcut referire şi la Coran, unde vorbeşte despre ziua Sabatului. Am avut o discuţie mai lungă. M-a ascultat cu atenţie şi mă întrerupea ori de câte ori nu înţelegea o idee, iar eu i-o explicam. Unele din crezurile noastre adventiste sunt compatibile cu crezurile musulmane, aşa că a lăudat practicile noastre. A spus că apreciază modul nostru de a aborda oamenii cu aceste învăţături simple.

  Munca unui evanghelist cu literatură cere un angajament de neclintit. Uneori, mă întorc seara acasă atât de istovit, încât sunt ispitit să renunţ. Dar apoi aud o şoaptă care îmi spune să nu mă descurajez, ci să mă odihnesc, aşa că îi urmez instrucţiunile, iar Dumnezeu îmi dă noi puteri pentru o nouă zi care bate la uşă. Făcând această lucrare zi de zi şi lună de lună, mă rog pentru colegii mei evanghelişti cu literatură din întreaga lume.

  Mă rog acum şi pentru părinţii mei hinduşi să Îl accepte pe Isus. Ştiu că Duhul Sfânt lucrează în ei.

  Amit Kumar Sircar, Bangladesh

  Dumnezeu reîmprospătează - 2016. Munca unui evanghelist cu literatură cere un angajament de neclintit. Uneori, mă întorc seara acasă atât de istovit, încât sunt ispitit să renunţ. Dar apoi aud o şoaptă care îmi spune să nu mă descurajez, ci să mă odihnesc, aşa că îi urmez instrucţiunile, iar Dumnezeu îmi dă noi puteri pentru o nouă zi care bate la uşă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...