Îngeri la datorie

  Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt. (Plângerile lui leremia 3:22)

  În maşina mea încap patru pasageri şi cred că îngerii ocupă celelalte trei locuri atunci când sunt în colportaj. Dacă acest lucru vă sună ciudat, atunci vă îndemn să fiţi atenţi la următoarele cuvinte inspirate, rostite pentru evangheliştii cu literatură: „Sub călăuzire divină, porniţi în lucrare. (…) Îngerii cerului vă vor însoţi, pregătind calea” (Evanghelizarea prin literatură, p. 22). Şi, pentru că mă însoţesc îngerii, sunt încântată că ei ocupă locurile rămase libere în maşină, deoarece am nevoie de protecţia lor.

  Într-o duminică, am fost implicată într-un accident teribil, care mi-a aruncat jeep-ul cam la 15 metri, într-o râpă. A fost înspăimântător, însă vreau să Îi mulţumesc lui Isus pentru că m-a pregătit pentru o aşa încercare. Daţi-mi voie să vă explic.

  Într-o noapte, cu exact trei săptămâni înainte de accident, m-am trezit având simţământul puternic că aud un glas clar, spunându-mi: „Scoală-te şi pune-te jos.” Am înţeles ce voia să spună, aşa că m-am trezit şi m-am pus pe genunchi. M-am rugat, am meditat la promisiunile Domnului şi am citit Tragedia Veacurilor. În fiecare dimineaţă, urcam în jeep, mă rugam şi Îi mulţumeam lui Dumnezeu cu voce tare pentru îngerii care mă însoţeau.

  Apoi a venit acea duminică înspăimântătoare, în care am făcut exact ce făceam în fiecare dimineaţă – m-am rugat înainte de a porni la drum şi am cerut ocrotirea îngerilor. Când s-a întâmplat accidentul, totul a fost groaznic. Dar, mulţumesc lui Dumnezeu, viaţa mea a fost cruţată de la o moarte sigură. Cred că îngerii mei au fost acolo cu o mare putere. Aşa a aranjat Dumnezeu lucrurile, că o altă evanghelistă cu literatură trecea chiar pe sensul celălalt, când s-a întâmplat accidentul şi a văzut ce s-a întâmplat. Ea m-a strigat: „Soră Tobias, ridică-te de acolo! Vino! Vino şi ia-ţi geanta!” Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să o aud şi că nu am avut niciun os rupt. Geanta şi cărţile mele erau împrăştiate peste tot, dar un tânăr care a văzut accidentul a venit jos, în râpă, să mă ajute să îmi strâng lucrurile.

  Îl laud pe Dumnezeu pentru îngerii Lui şi pentru protecţia lor miraculoasă. El m-a binecuvântat şi, prin harul Său, Îl voi urma pentru totdeauna.

  Lydia Cateau-Tobias, Trinidad şi Tobago

  Îngeri la datorie - 2016. Apoi a venit acea duminică înspăimântătoare, în care am făcut exact ce făceam în fiecare dimineaţă - m-am rugat înainte de a porni la drum şi am cerut ocrotirea îngerilor. Când s-a întâmplat accidentul, totul a fost groaznic. Dar, mulţumesc lui Dumnezeu, viaţa mea a fost cruţată de la o moarte sigură. Cred că îngerii mei au fost acolo cu o mare putere.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...