Dumnezeu face lucruri mari

  Da, Domnul a făcut mari lucruri pentru noi şi de aceea suntem plini de bucurie. Doamne, adu înapoi pe prinşii noştri de război ca pe nişte râuri în partea de miazăzi! (Psalmii 126:3,4)

  Într-o seară, i-am cerut lui Dumnezeu să mă conducă în următoarea zi unde voia El să lucrez şi am simţit că trebuie să lucrez în regiunea Lacului Victoria. Aşa că am mers acolo şi am vizitat câteva şcoli. O şcoală parohială mi-a adus o mare binecuvântare, văzându-L pe Dumnezeu în acţiune acolo. După ce s-a uitat la cărţile mele, directoarea a considerat că le poate folosi la cursuri, aşa că a cumpărat câteva exemplare pentru şcoală. Apoi s-a uitat la setul de zece volume The Bible Stories şi a hotărât să-l cumpere. Totuşi, pentru că nu avea destui bani la ea în acel moment, mi-a semnat un ordin de plată şi am stabilit să mă întorc pentru ceilalţi bani.

  Vineri m-am întors la şcoală, dar nu am găsit-o. Secretara mi-a spus că nu ştia unde este, însă am aflat de la paznici că ea fusese concediată. Am rostit o rugăciune şi L-am rugat pe Dumnezeu să preia El controlul asupra situaţiei. Fusese atât de amabilă! M-am rugat şi mai mult pentru ea.

  Au trecut câteva săptămâni şi, într-o seară, m-a sunat ea. Şi-a cerut mii de scuze şi a întrebat dacă ne puteam întâlni în holul unui hotel anume din Entebbe. Am ajuns acolo cu o întârziere de 30 de minute şi, dezamăgită, eram deja în drum spre casă când m-a sunat şi mi-a cerut să mă întorc la hotel. De acolo, m-a condus la ea acasă, cu un zâmbet larg pe faţă. Am fost bucuroasă să o pot întâlni din nou pe această doamnă minunată. Mi-a spus că o tulburase foarte mult faptul că era datoare cu bani şi nu putea să aibă pace până nu se achita de datorie.

  Am fost încântată să aflu că, deşi îşi pierduse locul de muncă de la şcoală, deja îşi găsise altul, mult mai bine plătit, la o universitate locală. Împreună i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru bunătatea Lui faţă de amândouă. Ne-am împrietenit, aşa că m-a prezentat şi prietenelor ei de la universitate, dintre care multe mi-au devenit cliente.

  Da, Dumnezeu a „adus înapoi” banii. Şi ai mei, şi ai ei! La urma urmei, Cuvântul lui Dumnezeu spune că El e cel care „a făcut mari lucruri pentru noi şi de aceea suntem plini de bucurie”.

  Frida Opiyo, Uganda

  Dumnezeu face lucruri mari - 2016. Am fost încântată să aflu că, deşi îşi pierduse locul de muncă de la şcoală, deja îşi găsise altul, mult mai bine plătit, la o universitate locală. Împreună i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru bunătatea Lui faţă de amândouă. Ne-am împrietenit, aşa că m-a prezentat şi prietenelor ei de la universitate, dintre care multe mi-au devenit cliente.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...