Dumnezeu face lucruri mari

  Da, Domnul a făcut mari lucruri pentru noi şi de aceea suntem plini de bucurie. Doamne, adu înapoi pe prinşii noştri de război ca pe nişte râuri în partea de miazăzi! (Psalmii 126:3,4)

  Într-o seară, i-am cerut lui Dumnezeu să mă conducă în următoarea zi unde voia El să lucrez şi am simţit că trebuie să lucrez în regiunea Lacului Victoria. Aşa că am mers acolo şi am vizitat câteva şcoli. O şcoală parohială mi-a adus o mare binecuvântare, văzându-L pe Dumnezeu în acţiune acolo. După ce s-a uitat la cărţile mele, directoarea a considerat că le poate folosi la cursuri, aşa că a cumpărat câteva exemplare pentru şcoală. Apoi s-a uitat la setul de zece volume The Bible Stories şi a hotărât să-l cumpere. Totuşi, pentru că nu avea destui bani la ea în acel moment, mi-a semnat un ordin de plată şi am stabilit să mă întorc pentru ceilalţi bani.

  Vineri m-am întors la şcoală, dar nu am găsit-o. Secretara mi-a spus că nu ştia unde este, însă am aflat de la paznici că ea fusese concediată. Am rostit o rugăciune şi L-am rugat pe Dumnezeu să preia El controlul asupra situaţiei. Fusese atât de amabilă! M-am rugat şi mai mult pentru ea.

  Au trecut câteva săptămâni şi, într-o seară, m-a sunat ea. Şi-a cerut mii de scuze şi a întrebat dacă ne puteam întâlni în holul unui hotel anume din Entebbe. Am ajuns acolo cu o întârziere de 30 de minute şi, dezamăgită, eram deja în drum spre casă când m-a sunat şi mi-a cerut să mă întorc la hotel. De acolo, m-a condus la ea acasă, cu un zâmbet larg pe faţă. Am fost bucuroasă să o pot întâlni din nou pe această doamnă minunată. Mi-a spus că o tulburase foarte mult faptul că era datoare cu bani şi nu putea să aibă pace până nu se achita de datorie.

  Am fost încântată să aflu că, deşi îşi pierduse locul de muncă de la şcoală, deja îşi găsise altul, mult mai bine plătit, la o universitate locală. Împreună i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru bunătatea Lui faţă de amândouă. Ne-am împrietenit, aşa că m-a prezentat şi prietenelor ei de la universitate, dintre care multe mi-au devenit cliente.

  Da, Dumnezeu a „adus înapoi” banii. Şi ai mei, şi ai ei! La urma urmei, Cuvântul lui Dumnezeu spune că El e cel care „a făcut mari lucruri pentru noi şi de aceea suntem plini de bucurie”.

  Frida Opiyo, Uganda

  Dumnezeu face lucruri mari - 2016. Am fost încântată să aflu că, deşi îşi pierduse locul de muncă de la şcoală, deja îşi găsise altul, mult mai bine plătit, la o universitate locală. Împreună i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru bunătatea Lui faţă de amândouă. Ne-am împrietenit, aşa că m-a prezentat şi prietenelor ei de la universitate, dintre care multe mi-au devenit cliente.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...