Un taxi plin de adevăr

  Filip a alergat şi a auzit pe etiopian citind pe prorocul Isaia. El i-a zis: „înţelegi tu ce citeşti?” (Faptele Apostolilor 8:30)

  Aţi încercat vreodată să oferiţi cărţi în timp ce conduceţi? Mulţi ar spune: „Glumeşti? În maşina noastră nu sunt străini.” Desigur, aşa şi este, doar dacă nu invitaţi dumneavoastră străini în maşină. lată experienţa pe care am avut-o când am încercat să ofer Calea către Hristos şi Tragedia Veacurilor.

  Când am ajuns în Asia Centrală, ne-am dat seama că a le oferi oamenilor de acolo literatură era mult mai greu decât în ţara noastră. Acasă, puteam merge din casă în casă fără să ne fie teamă că vom primi întrebări jenante şi fără să avem obligaţii administrative. Dar lucrurile nu stau aşa în majoritatea ţărilor din Asia Centrală.

  Totuşi dorinţa mea de a duce altora literatură era atât de puternică, încât am început să mă rog pentru acest lucru. Am început să cunoaştem oameni, iar ei ne spuneau: „Toţi şoferii sunt potenţiali taximetrişti. Chiar dacă nu stai într-o staţie de autobuz, poţi face cu mâna şi maşinile opresc.”

  După ce mi-am cumpărat o maşină şi am început să cunosc puţin oraşul, am început să opresc pentru oamenii care făceau cu mâna. Când ajungeam la destinaţie şi ei mă întrebau: „Cât trebuie să plătesc?”, eu întotdeauna le răspundeam: „Nu trebuie să plătiţi nimic, eu mergeam tot în aceeaşi direcţie. Trebuie să ne ajutăm unii pe alţii. Dacă eu vă ajut astăzi şi mâine dumneavoastră ajutaţi pe cineva, în lumea aceasta va fi mai multă bunătate.” Pentru că întotdeauna am la mine cărţile mele preferate – Calea către Hristos şi Tragedia Veacurilor -, dau fiecărui pasager a cărui inimă pare atinsă de bunătatea mea câte o carte şi le spun: „Luaţi această carte şi citiţi-o. Ea mi-a schimbat viaţa!”

  Eu continui să împart cărţi şi să lucrez împreună cu Hristos. Imaginaţi-vă cum ar fi ca cineva să vină la tine în cer şi să îţi spună: „Mulţumesc! Eu Îl cunosc pe Isus datorită cărţii pe care mi-ai dat-o.”

  Vă sfătuiesc să purtaţi întotdeauna literatură la voi, cărţi care conţin lumina mântuirii. Oamenii au nevoie de ele, chiar dacă nu îşi dau seama. Experienţele noastre împreună cu lucrarea Duhului Sfânt vor aduce o răsplată veşnică.

  Sergey, Kazakhstan

  Un taxi plin de adevăr - 2016. Vă sfătuiesc să purtaţi întotdeauna literatură la voi, cărţi care conţin lumina mântuirii. Oamenii au nevoie de ele, chiar dacă nu îşi dau seama. Experienţele noastre împreună cu lucrarea Duhului Sfânt vor aduce o răsplată veşnică.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...