Puterea cărţilor

  Veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi. (Ioan 8:32)

  Tocmai mă întorsesem de la prima seară de întâlniri de evanghelizare din liniştitul oraş Capela do Alto, Sao Paulo. Acasă, am început să citesc o carte pe care o primisem acolo. Atenţia mi-a fost atrasă şi înainte de Tragedia Veacurilor, dar acum, citind-o, am pierdut noţiunea timpului, impresionându-mă toate lucrurile pe care le descopeream. În doar 24 de ore, am citit toată cartea, iar viaţa mea a fost schimbată.

  Îmi amintesc şi acum bucuria şi satisfacţia pe care le-am simţit descoperind fiecare adevăr. Fiecare descoperire alunga confuzia din viaţa mea. Nu am avut o copilărie uşoară, iar viaţa mea a devenit şi mai grea atunci când mama a murit. (Tatăl meu nu mai locuia cu noi de mulţi ani.) Inima mea a fost inundată de tristeţe şi singurătate. Nu puteam să nu îmi pun întrebarea: Unde este mama? Mi-o închipuiam suferind în purgatoriu, neputând să trăiesc în pace.

  Apoi am citit Tragedia Veacurilor şi am aflat, printre altele, că morţii se odihnesc în mormintele lor. Acea carte a răspuns la frământările mele. Mă simţeam eliberat – eliberat datorită unei cărţi care mi-a fost dată la o întâlnire de evanghelizare.

  Mii de oameni din întreaga lume au avut experienţe asemănătoare. Ei au descoperit adevărul, citind publicaţiile adventiste, şi au găsit un nou sens în viaţa lor. Tocmai de aceea, lucrarea de evanghelizare prin literatură este atât de importantă. Cărţile ajung în locuri şi la oameni la care nu s-a mai ajuns. Puterea unei singure cărţi în viaţa unei persoane este uimitoare. Istoria Bisericii Adventiste demonstrează că evanghelizarea prin literatură a ajutat la răspândirea mesajului bisericii, atunci când misionarii cu literatură au mers în diverse ţări şi au folosit paginile scrise pentru a duce Evanghelia.

  Evanghelizarea cu literatură este la fel de importantă şi astăzi. Literatura nu doar că ajunge la cei pe care îi întâlnim, dar adesea ajunge şi la familia şi prietenii lor, chiar şi la cei care urmează să se nască! Misiunea noastră este să ducem cărţile în cât mai multe case. Şi, ca rezultat, vor avea loc multe minuni!

  Ricardo dos Santos Ferreira, Brazilia

  Puterea cărţilor - 2016. Evanghelizarea cu literatură este la fel de importantă şi astăzi. Literatura nu doar că ajunge la cei pe care îi întâlnim, dar adesea ajunge şi la familia şi prietenii lor, chiar şi la cei care urmează să se nască! Misiunea noastră este să ducem cărţile în cât mai multe case. Şi, ca rezultat, vor avea loc multe minuni!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...