Şcoala părinţilor

  Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă. (Isaia 59:1)

  Evangheliştii cu literatură lucrează mergând din uşă în uşă, stabilind programări pentru întâlniri în case, şcoli sau firme. Unii sunt specializaţi în vânzări pentru grupuri, folosindu-se de metoda seminarelor, tactică pe care Oralia Vega şi George Sotelo au folosit-o în Mexico City.

  Oralia şi George au programat o prezentare din seria „Şcoala părinţilor”, care urma să ţină o oră, la o şcoală privată prestigioasă, frecventată de 1.050 de elevi. Subiectul prezentării era „Arta formării unor copii de succes”. Prezentarea a fost programată pentru ora 8 şi am avut privilegiul să îi însoţesc şi eu.

  Ajunşi acolo, am văzut 300 de scaune aşezate frumos pe peluză. Bun! Deci vom avea o audienţă mare, ne gândeam noi. Profesoara care conducea întâlnirea şi-a exprimat însă îndoiala şi s-a scuzat în avans pentru că se aşteptau la o prezenţă mai slabă în acea zi, spunând că părinţii erau „apatici” faţă de aceste programe. La ora 8:30 doi părinţi intraseră deja pe poartă. Imediat s-au mai adus încă 300 de scaune. „Nu am mai văzut niciodată atât de mulţi părinţi adunaţi într-o singură zi!” a declarat directorul.

  De îndată ce părinţii şi-au ocupat locurile, am fost prezentaţi şi apoi le-am împărtăşit informaţiile pe care le pregătisem despre cum să creşti un copil de succes. Informaţiile noastre includeau sfaturi despre cum să foloseşti cărţile Train Up a Child („lnstruieşte-ţi copilul”) şi A Seat at the Top („Un loc în vârf”) ca manuale pentru acasă. La sfârşitul prezentării, părinţii s-au îngrămădit în jurul nostru, pentru a comanda şi cumpăra cărţi. Dar noi am subestimat numărul de cărţi necesare. Am adus cu noi doar 200 de seturi cu cele două cărţi, iar părinţii le-au cumpărat pe toate şi au mai comandat încă 200 de seturi pe care să le aducem ziua următoare.

  Cu siguranţă că mâna Domnului nu este prea scurtă şi nici urechea Lui prea tare ca să audă rugăciunile lucrătorilor Lui. Ne rugăm ca acei părinţi să fie binecuvântaţi, să îşi educe copiii folosindu-se de cărţile lui Dumnezeu.

  Salomon Salazar Hernandez, Mexic

  Şcoala părinţilor - 2016. La sfârşitul prezentării, părinţii s-au îngrămădit în jurul nostru, pentru a comanda şi cumpăra cărţi. Dar noi am subestimat numărul de cărţi necesare. Am adus cu noi doar 200 de seturi cu cele două cărţi, iar părinţii le-au cumpărat pe toate şi au mai comandat încă 200 de seturi pe care să le aducem ziua următoare.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...