Nu doar o carte de istorie

  Domnul M-a chemat din sânul mamei şi M-a numit de la ieşirea din pântecele mamei. (Isaia 49:1 u.p.)

  Într-o dimineaţă, în anul 1979, la mine la birou a venit o doamnă, s-a prezentat şi mi-a spus că venea din partea Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, despre care nu ştiam nimic. Apoi mi-a arătat cartea Tragedia Veacurilor. Răsfoind-o puţin, părea să fie o carte de istorie, un material bun de citit, aşa că am cumpărat-o.

  Citind cartea, eram tot mai uimit. Alesesem cartea doar din plăcerea de a citi, dar ea s-a dovedit o carte care mă provoca la un studiu mai profund. Am citit cartea a doua oară. Oare aşa avea să se termine lumea? Sau era doar opera unui fanatic? M-am trezit analizând şi investigând ce citeam. Am început să îmi dau seama de faptul că există un Dumnezeu în ceruri, iar eu trebuia să aleg între Dumnezeu şi lume.

  În 1981, s-a întâmplat ceva ce nu mi-a plăcut la locul de muncă, aşa că mi-am dat demisia şi m-am mutat la ţară. Am recitit Tragedia Veacurilor, în special ultimele cinci capitole. Cartea mi-a cucerit inima atât de tare, încât în mine s-a stârnit un puternic interes pentru Biblie.

  Într-o zi, un frate de-al meu mai mic, adventist de ziua a şaptea, şi prietenul lui, profesor de meserie, au venit acasă într-o vacanţă şi s-au oprit şi pe la mine, într-o vizită. Era mai mult o vizită „misionară”, urmată de mai multe vizite şi apoi şi de studii biblice.

  Nu după multă vreme, mi-au cerut să iau o hotărâre pentru Hristos. Nu eram sută la sută sigur, aşa că am stabilit o dată când să revină pentru a le da un răspuns. Dar şi membrii altei confesiuni au făcut apelul de a mă alătura bisericii lor. Le-am cerut să se întoarcă în aceeaşi zi cu adventiştii, fără să le spun că un alt grup va fi acolo. Apoi, pentru prima dată în viaţa mea, m-am rugat la Dumnezeu şi I-am cerut să trimită la mine grupul care avea adevărul.

  Când a sosit ziua stabilită pentru întâlnire, adventiştii au ajuns, dar membrii celeilalte biserici nu au reuşit să vină. Atunci am ştiut sigur că adventiştii aveau adevărul. Dumnezeu răspunsese rugăciunii mele şi eu mi-am predat viaţa lui Isus. Astăzi sunt pastor adventist de ziua a şaptea, dar totul a început de la un evanghelist cu literatură, care mi-a vândut cartea Tragedia Veacurilor.

  Hybe B. Mhango, Malawi

  Nu doar o carte de istorie - 2016. În 1981, s-a întâmplat ceva ce nu mi-a plăcut la locul de muncă, aşa că mi-am dat demisia şi m-am mutat la ţară. Am recitit Tragedia Veacurilor, în special ultimele cinci capitole. Cartea mi-a cucerit inima atât de tare, încât în mine s-a stârnit un puternic interes pentru Biblie.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...