Nu doar o carte de istorie

  Domnul M-a chemat din sânul mamei şi M-a numit de la ieşirea din pântecele mamei. (Isaia 49:1 u.p.)

  Într-o dimineaţă, în anul 1979, la mine la birou a venit o doamnă, s-a prezentat şi mi-a spus că venea din partea Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, despre care nu ştiam nimic. Apoi mi-a arătat cartea Tragedia Veacurilor. Răsfoind-o puţin, părea să fie o carte de istorie, un material bun de citit, aşa că am cumpărat-o.

  Citind cartea, eram tot mai uimit. Alesesem cartea doar din plăcerea de a citi, dar ea s-a dovedit o carte care mă provoca la un studiu mai profund. Am citit cartea a doua oară. Oare aşa avea să se termine lumea? Sau era doar opera unui fanatic? M-am trezit analizând şi investigând ce citeam. Am început să îmi dau seama de faptul că există un Dumnezeu în ceruri, iar eu trebuia să aleg între Dumnezeu şi lume.

  În 1981, s-a întâmplat ceva ce nu mi-a plăcut la locul de muncă, aşa că mi-am dat demisia şi m-am mutat la ţară. Am recitit Tragedia Veacurilor, în special ultimele cinci capitole. Cartea mi-a cucerit inima atât de tare, încât în mine s-a stârnit un puternic interes pentru Biblie.

  Într-o zi, un frate de-al meu mai mic, adventist de ziua a şaptea, şi prietenul lui, profesor de meserie, au venit acasă într-o vacanţă şi s-au oprit şi pe la mine, într-o vizită. Era mai mult o vizită „misionară”, urmată de mai multe vizite şi apoi şi de studii biblice.

  Nu după multă vreme, mi-au cerut să iau o hotărâre pentru Hristos. Nu eram sută la sută sigur, aşa că am stabilit o dată când să revină pentru a le da un răspuns. Dar şi membrii altei confesiuni au făcut apelul de a mă alătura bisericii lor. Le-am cerut să se întoarcă în aceeaşi zi cu adventiştii, fără să le spun că un alt grup va fi acolo. Apoi, pentru prima dată în viaţa mea, m-am rugat la Dumnezeu şi I-am cerut să trimită la mine grupul care avea adevărul.

  Când a sosit ziua stabilită pentru întâlnire, adventiştii au ajuns, dar membrii celeilalte biserici nu au reuşit să vină. Atunci am ştiut sigur că adventiştii aveau adevărul. Dumnezeu răspunsese rugăciunii mele şi eu mi-am predat viaţa lui Isus. Astăzi sunt pastor adventist de ziua a şaptea, dar totul a început de la un evanghelist cu literatură, care mi-a vândut cartea Tragedia Veacurilor.

  Hybe B. Mhango, Malawi

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...