M-aţi vizitat

  Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine? (Matei 25:39)

  Când mă gândesc la acest verset, inima mea se umple de compasiune pentru miile de prizonieri din ţara mea. Am lucrat 28 de ani ca evanghelist cu literatură şi această lucrare continuă să ocupe un loc special în inima mea. Din acest motiv, am început să îmbin lucrarea de evanghelizare prin literatură cu lucrarea din penitenciare.

  Ni se permite să le prezentăm celor privaţi de libertate doar un program de două ore. Totuşi cărţile de la Signs of the Times Publishing Association (STPA) au devenit podul de legătură dintre aceştia şi Evanghelia lui Isus Hristos. Prin intermediul cărţilor, ei învaţă să Îl cunoască pe Creatorul lor.

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că a trimis îngerii Săi să mă însoţească de-a lungul anilor. Am fost binecuvântat cu protecţia lor în fiecare călătorie şi fiecare vizită a adus roade. Când vizitez închisorile, sute de deţinuţi se adună pentru a asculta Cuvântul lui Dumnezeu şi participă cu entuziasm. Când îi invităm să cânte alături de noi, o fac plini de bucurie şi energie. Anul trecut, în lunile septembrie şi decembrie, 200 de deţinuţi şi-au predat vieţile lui Dumnezeu şi au primit botezul.

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru evenimentul „Angel Tree” pe care l-am prezentat anual, timp de mai mulţi ani. În cadrul acestui program, distribuim cărţi în perioada Crăciunului pentru copiii celor privaţi de libertate. Statutul acestora provoacă probleme financiare în familiile lor. Copiii cresc în familii cu un singur părinte şi au de înfruntat multe provocări, fiind nevoiţi să treacă prin viaţă fără un părinte în cămin. Sperăm că aceste cărţi îi vor ajuta să înveţe despre Dumnezeu şi să îşi formeze caractere bune.

  Mă agăţ de sfatul care ne este dat în Proverbele 3:5-6: „Încrede-te în Domnul din toată inima ta…, recunoaşte-L în toate căile tale şi El îţi va netezi cărările.” În acest verset, eu găsesc curaj pentru fiecare zi, ştiind că Dumnezeu mă va călăuzi în orice situaţie. El îi binecuvântează pe copiii Săi care trăiesc pentru a-i ajuta pe cei în nevoie şi prin noi. El va realiza lucruri mari.

  A-Wen Yang, Taiwan

  M-aţi vizitat - 2016. Ni se permite să le prezentăm celor privaţi de libertate doar un program de două ore. Totuşi cărţile de la Signs of the Times Publishing Association (STPA) au devenit podul de legătură dintre aceştia şi Evanghelia lui Isus Hristos. Prin intermediul cărţilor, ei învaţă să Îl cunoască pe Creatorul lor.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...