Şchiopul va sări din nou

  Atunci şchiopul va sări ca un cerb şi limba mutului va cânta de bucurie. (Isaia 35:6)

  Au trecut doi ani de când am contractat o boală care mă epuizează şi îmi slăbeşte organismul. Efectele ei mi-au luat puterea şi m-au schilodit. Nu mai puteam merge. Am intrat în depresie pentru că depindeam mereu de alţii. Mi se părea că viaţa mea nu mai are nici un sens. Am strigat: „Doamne, am nevoie de intervenţia Ta! Mă rog pentru puterea Ta vindecătoare!” Cea mai mare dorinţă a mea era să mă însănătoşesc şi să mă pot deplasa singur. Am primit un scaun cu rotile, care m-a ajutat să mă mişc, dar tânjeam să pot merge pe picioarele mele.

  Mulţi ani mi-am dorit să fiu evanghelist cu literatură. Dar acum, din cauza incapacităţii mele de a umbla, nu vedeam cum se putea transforma visul meu în realitate. Am continuat totuşi să aduc această problemă înaintea Domnului în rugăciune. M-am agăţat de multe promisiuni biblice, inclusiv de cea din Ieremia 29:13: „Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima” şi „am fost tânăr şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi pâinea.” Mi-am amintit de faptul că şi Ellen White a suferit, totuşi a făcut o lucrare mare pentru Domnul. Aşa că mi-am făcut curaj să îmi urmez visul de a-l sluji Domnului ca evanghelist cu literatură. M-am înscris şi am fost acceptat.

  După ce am început să lucrez, mergând cu căruciorul din uşă în uşă, am început să simt că îmi revenea puterea în picioare. Cu un efort susţinut, am descoperit că puteam să stau din nou în picioare şi, în scurt timp, am încercat să fac câţiva paşi mărunţi. Am perseverat şi, lăudat să fie Domnul, am reuşit să scap de scaunul cu rotile! Spatele meu a devenit mai puternic, iar durerea a dispărut. Puteam umbla! Am început să îmi ating ţintele. Pas cu pas şi binecuvântare după binecuvântare, mi-am revenit şi am reuşit să obţin o bucată de pământ pe care să îmi construiesc o casă. Îi mulţumesc Tatălui nostru ceresc, care îl întăreşte pe sărac şi îl ridică pe cel căzut. Mă rog ca să pot continua să Îi slujesc cu credincioşie până va veni din nou, atunci când „şchiopul va sări ca un cerb”.

  Denis Nzamuye, Rwanda

  Şchiopul va sări din nou - 2016. Mi-am amintit de faptul că şi Ellen White a suferit, totuşi a făcut o lucrare mare pentru Domnul. Aşa că mi-am făcut curaj să îmi urmez visul de a-l sluji Domnului ca evanghelist cu literatură. M-am înscris şi am fost acceptat.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...