De la tristeţe la bucurie

  Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. (Psalmii 91:11)

  Când soţul meu a decedat, în 1982, am simţit că mă prăbuşesc. Lucrasem ca asistentă medicală şi am avut parte de multe experienţe, dar acum am început să simt că Dumnezeu mă chema la altceva. Dar la ce? Trebuia să le ofer copiilor hrană, îmbrăcăminte şi educaţie. M-am rugat stăruitor pentru călăuzirea Sa, iar Dumnezeu a răspuns rugăciunilor mele îndrumându-mă spre lucrarea prin literatură, confirmându-mi chemarea prin minune după minune.

  Într-o zi, în autobuz, m-am aşezat lângă un domn care îmi era total străin. Am început o discuţie cu el, povestindu-i despre munca mea. M-a întrebat ce fel de cărţi vindeam şi i-am răspuns că am cărţi de sănătate, educaţie, creşterea copiilor şi spirituale. Am fost surprinsă când mi-a spus:

  – Există o carte pe care o caut de mulţi ani, care m-ar ajuta mult în cercetarea mea dacă aş găsi-o.

  Mă îndoiam că ar căuta o carte adventistă pentru cercetarea lui, dar l-am întrebat:

  – Ce carte căutaţi?

  – Daniel şi Apocalipsa, mi-a răspuns el.

  Nu îmi venea să cred! Aveam cartea chiar în geantă. Am scos-o din geantă şi i-am dat-o, cu zâmbetul pe buze. Vizibil şocat, el a spus:

  – Vreau să cumpăr cartea, oricât ar costa!

  Pe toată durata călătoriei nu a mai scos un cuvânt – atât de captivat era de noua lui carte! Cu adevărat, Dumnezeu mă conducea.

  După ce am urcat în autobuz, în altă zi, am fost arestată şi dusă împreună cu alţi infractori care erau căutaţi. Unul din poliţişti a văzut că eram diferită de toţi ceilalţi şi m-a întrebat ce făceam. Asta era şansa mea! I-am spus despre activitatea mea şi am vândut toate cărţile pe care le aveam la mine poliţiştilor şi chiar infractorilor care fuseseră arestaţi împreună cu mine. Aceasta a fost încă o confirmare că Dumnezeu era cu mine.

  M-am alăturat lucrării de evanghelizare prin literatură şi am găsit o bucurie aşa de mare! Dumnezeu ne pune în grija îngerilor Săi, iar ei ne călăuzesc şi ne protejează în fiecare zi. Păşesc plină de recunoştinţă în asigurările Sale pline de iubire.

  Caren Onyango, Kenya

  De la tristeţe la bucurie - 2016. M-am alăturat lucrării de evanghelizare prin literatură şi am găsit o bucurie aşa de mare! Dumnezeu ne pune în grija îngerilor Săi, iar ei ne călăuzesc şi ne protejează în fiecare zi. Păşesc plină de recunoştinţă în asigurările Sale pline de iubire.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...