Căutările primesc răspuns

  Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor. (Ioan 10:16)

  Într-o dimineaţă, în anul 2004, mi-am dat seama că trebuie să îmi schimb viaţa. Deşi mi s-a spus de multe ori despre Isus Hristos, niciodată nu am luat religia foarte în serios. Mergeam la o biserică charismatică şi începusem să citesc Biblia.

  Am întâlnit pe cineva care citise cartea Ziua aproape uitată, de Mark Finley. Citind cartea, am început să îmi dau seama că găsisem adevărul. Chiar şi familia putea vedea schimbările din viaţa mea. Soţia mea, Nadezhda, a spus că întotdeauna visase să aibă o familie plină de iubire, pace, bucurie şi încredere.

  Într-o zi, fiind în oraş, am observat o femeie care vindea cărţi religioase. Numele ei era Irina Ivanova. După ce ne-am prezentat fiecare, am avut o discuţie lungă. În acel moment, deja studiam cu regularitate Biblia şi păzeam Sabatul, împreună cu alte 30 de persoane. Ne închinam şi studiam împreună de trei ani. Am încercat inclusiv să ne înregistrăm grupul la guvern.

  Un evanghelist cu literatură a venit la noi acasă, într-o zi, deoarece auzise de un grup din zonă care păzea Sabatul. Ne-a spus că ar trebui să ne întâlnim cu un pastor în South Sakhalinsk. Am avut discuţii lungi cu mai mulţi pastori şi, în cele din urmă, am văzut că Dumnezeu pregătise calea.

  Pastorul Medviv mi-a dat cărţile din seria Conflictul veacurilor. Citind cele cinci cărţi, am fost tot mai mult convins că acea învăţătură era adevărată. Şi familiei mele i-a plăcut limbajul simplu, care se potrivea foarte bine cu Scriptura. În anul 2008, eu şi Nadezhda am fost botezaţi şi am devenit membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Doi ani mai târziu, fiica noastră, Christina, a fost şi ea botezată. Acum slujesc ca prezbiter în biserică, iar Nadezhda şi Christina Îi slujesc Domnului împreună cu mine. În prezent, avem o adunare cu 14 membri.

  Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru cărţile pe care am fost binecuvântaţi să le citim şi că am ascultat de glasul Său. Spiritul Profetic ne-a deschis o nouă perspectivă cu privire la acest pământ şi asupra vieţii în cer, unde cu toţii vom fi „o turmă şi un Păstor”.

  Vasily Mikhnevich, Rusia

  Căutările primesc răspuns - 2016. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru cărţile pe care am fost binecuvântaţi să le citim şi că am ascultat de glasul Său. Spiritul Profetic ne-a deschis o nouă perspectivă cu privire la acest pământ şi asupra vieţii în cer, unde cu toţii vom fi „o turmă şi un Păstor”.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...