Căutările primesc răspuns

Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor. (Ioan 10:16)

Într-o dimineaţă, în anul 2004, mi-am dat seama că trebuie să îmi schimb viaţa. Deşi mi s-a spus de multe ori despre Isus Hristos, niciodată nu am luat religia foarte în serios. Mergeam la o biserică charismatică şi începusem să citesc Biblia.

Am întâlnit pe cineva care citise cartea Ziua aproape uitată, de Mark Finley. Citind cartea, am început să îmi dau seama că găsisem adevărul. Chiar şi familia putea vedea schimbările din viaţa mea. Soţia mea, Nadezhda, a spus că întotdeauna visase să aibă o familie plină de iubire, pace, bucurie şi încredere.

Într-o zi, fiind în oraş, am observat o femeie care vindea cărţi religioase. Numele ei era Irina Ivanova. După ce ne-am prezentat fiecare, am avut o discuţie lungă. În acel moment, deja studiam cu regularitate Biblia şi păzeam Sabatul, împreună cu alte 30 de persoane. Ne închinam şi studiam împreună de trei ani. Am încercat inclusiv să ne înregistrăm grupul la guvern.

De același autor

Un evanghelist cu literatură a venit la noi acasă, într-o zi, deoarece auzise de un grup din zonă care păzea Sabatul. Ne-a spus că ar trebui să ne întâlnim cu un pastor în South Sakhalinsk. Am avut discuţii lungi cu mai mulţi pastori şi, în cele din urmă, am văzut că Dumnezeu pregătise calea.

Pastorul Medviv mi-a dat cărţile din seria Conflictul veacurilor. Citind cele cinci cărţi, am fost tot mai mult convins că acea învăţătură era adevărată. Şi familiei mele i-a plăcut limbajul simplu, care se potrivea foarte bine cu Scriptura. În anul 2008, eu şi Nadezhda am fost botezaţi şi am devenit membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Doi ani mai târziu, fiica noastră, Christina, a fost şi ea botezată. Acum slujesc ca prezbiter în biserică, iar Nadezhda şi Christina Îi slujesc Domnului împreună cu mine. În prezent, avem o adunare cu 14 membri.

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru cărţile pe care am fost binecuvântaţi să le citim şi că am ascultat de glasul Său. Spiritul Profetic ne-a deschis o nouă perspectivă cu privire la acest pământ şi asupra vieţii în cer, unde cu toţii vom fi „o turmă şi un Păstor”.

Vasily Mikhnevich, Rusia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Căutările primesc răspuns - 2016. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru cărţile pe care am fost binecuvântaţi să le citim şi că am ascultat de glasul Său. Spiritul Profetic ne-a deschis o nouă perspectivă cu privire la acest pământ şi asupra vieţii în cer, unde cu toţii vom fi „o turmă şi un Păstor”. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.