Căutările primesc răspuns

  Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor. (Ioan 10:16)

  Într-o dimineaţă, în anul 2004, mi-am dat seama că trebuie să îmi schimb viaţa. Deşi mi s-a spus de multe ori despre Isus Hristos, niciodată nu am luat religia foarte în serios. Mergeam la o biserică charismatică şi începusem să citesc Biblia.

  Am întâlnit pe cineva care citise cartea Ziua aproape uitată, de Mark Finley. Citind cartea, am început să îmi dau seama că găsisem adevărul. Chiar şi familia putea vedea schimbările din viaţa mea. Soţia mea, Nadezhda, a spus că întotdeauna visase să aibă o familie plină de iubire, pace, bucurie şi încredere.

  Într-o zi, fiind în oraş, am observat o femeie care vindea cărţi religioase. Numele ei era Irina Ivanova. După ce ne-am prezentat fiecare, am avut o discuţie lungă. În acel moment, deja studiam cu regularitate Biblia şi păzeam Sabatul, împreună cu alte 30 de persoane. Ne închinam şi studiam împreună de trei ani. Am încercat inclusiv să ne înregistrăm grupul la guvern.

  Un evanghelist cu literatură a venit la noi acasă, într-o zi, deoarece auzise de un grup din zonă care păzea Sabatul. Ne-a spus că ar trebui să ne întâlnim cu un pastor în South Sakhalinsk. Am avut discuţii lungi cu mai mulţi pastori şi, în cele din urmă, am văzut că Dumnezeu pregătise calea.

  Pastorul Medviv mi-a dat cărţile din seria Conflictul veacurilor. Citind cele cinci cărţi, am fost tot mai mult convins că acea învăţătură era adevărată. Şi familiei mele i-a plăcut limbajul simplu, care se potrivea foarte bine cu Scriptura. În anul 2008, eu şi Nadezhda am fost botezaţi şi am devenit membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Doi ani mai târziu, fiica noastră, Christina, a fost şi ea botezată. Acum slujesc ca prezbiter în biserică, iar Nadezhda şi Christina Îi slujesc Domnului împreună cu mine. În prezent, avem o adunare cu 14 membri.

  Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru cărţile pe care am fost binecuvântaţi să le citim şi că am ascultat de glasul Său. Spiritul Profetic ne-a deschis o nouă perspectivă cu privire la acest pământ şi asupra vieţii în cer, unde cu toţii vom fi „o turmă şi un Păstor”.

  Vasily Mikhnevich, Rusia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...