Întâlnire divină cu un pliant

Vezi cât de mult iubesc eu poruncile Tale: înviorează-mă, Doamne, după bunătatea Ta! Temelia Cuvântului Tău este adevărul şi toate legile Tale cele drepte sunt veşnice. (Psalmii 119:159,160)

Într-o zi, mergând pe stradă, am observat un pliant care mi s-a părut interesant, aşa că l-am luat. Înăuntru era un articol cu întrebarea: „Dacă Dumnezeu este dragoste, atunci de ce există atâta suferinţă?” Am citit pliantul şi am fost impresionat de mesajul pe care îl conţinea şi l-am împărtăşit cu ceilalţi credincioşi din biserica mea. Am reuşit să obţin mai multe pliante, pe care le-am citit cu nesaţ. Ca urmare a celor citite, grupul nostru de credincioşi l-a anunţat pe proprietarul clădirii, pe care o închiriasem pentru închinare, că vom schimba ziua de închinare din duminica în sâmbăta. Neînţelegând motivul pentru care făceam acest lucru, i-am explicat că suntem un grup de creştini care ne odihnim şi ne închinăm în ziua a şaptea a săptămânii.

Mai apoi am întâlnit un domn adventist care mi-a explicat multe lucruri. Mi-a dat şi mai multe materiale de citit. Când l-am întâlnit din nou, i-am spus că folosesc materialele pentru a-mi pregăti predicile în biserica noastră. M-a încurajat să continui să îl vizitez, pentru a afla şi alte adevăruri biblice. Mai târziu, m-a recomandat unui evanghelist cu literatură care mi-a fost de mare ajutor. În cele din urmă, am fost botezat în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi mulţi dintre prietenii mei mi s-au alăturat.

De același autor

Acelaşi evanghelist cu literatură, care m-a ajutat atât de mult, m-a condus şi să mă alătur lucrării cu literatură. Calea către Hristos a devenit cartea mea preferată. Am vândut-o în sute de exemplare de când sunt evanghelist cu literatură. Oamenii adoră să o citească şi acum, ca pastor, continui să îi încurajez pe membri să cumpere şi să citească multe cărţi, în special Calea către Hristos.

Am învăţat că, dacă vrei să devii un pastor bun, este o binecuvântare să fi fost mai întâi evanghelist cu literatură. Astăzi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru aptitudinile pe care le-am dobândit ca evanghelist cu literatură şi care mi-au binecuvântat lucrarea pastorală. De asemenea, Îi mulţumesc Lui pentru acel pliant de pe stradă, care a vorbit inimii mele.

Isako Mbembanja, Republica Democrată Congo

Comentariile sunt închise

Întâlnire divină cu un pliant 1 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.