Întâlnire divină cu un pliant

  Vezi cât de mult iubesc eu poruncile Tale: înviorează-mă, Doamne, după bunătatea Ta! Temelia Cuvântului Tău este adevărul şi toate legile Tale cele drepte sunt veşnice. (Psalmii 119:159,160)

  Într-o zi, mergând pe stradă, am observat un pliant care mi s-a părut interesant, aşa că l-am luat. Înăuntru era un articol cu întrebarea: „Dacă Dumnezeu este dragoste, atunci de ce există atâta suferinţă?” Am citit pliantul şi am fost impresionat de mesajul pe care îl conţinea şi l-am împărtăşit cu ceilalţi credincioşi din biserica mea. Am reuşit să obţin mai multe pliante, pe care le-am citit cu nesaţ. Ca urmare a celor citite, grupul nostru de credincioşi l-a anunţat pe proprietarul clădirii, pe care o închiriasem pentru închinare, că vom schimba ziua de închinare din duminica în sâmbăta. Neînţelegând motivul pentru care făceam acest lucru, i-am explicat că suntem un grup de creştini care ne odihnim şi ne închinăm în ziua a şaptea a săptămânii.

  Mai apoi am întâlnit un domn adventist care mi-a explicat multe lucruri. Mi-a dat şi mai multe materiale de citit. Când l-am întâlnit din nou, i-am spus că folosesc materialele pentru a-mi pregăti predicile în biserica noastră. M-a încurajat să continui să îl vizitez, pentru a afla şi alte adevăruri biblice. Mai târziu, m-a recomandat unui evanghelist cu literatură care mi-a fost de mare ajutor. În cele din urmă, am fost botezat în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi mulţi dintre prietenii mei mi s-au alăturat.

  Acelaşi evanghelist cu literatură, care m-a ajutat atât de mult, m-a condus şi să mă alătur lucrării cu literatură. Calea către Hristos a devenit cartea mea preferată. Am vândut-o în sute de exemplare de când sunt evanghelist cu literatură. Oamenii adoră să o citească şi acum, ca pastor, continui să îi încurajez pe membri să cumpere şi să citească multe cărţi, în special Calea către Hristos.

  Am învăţat că, dacă vrei să devii un pastor bun, este o binecuvântare să fi fost mai întâi evanghelist cu literatură. Astăzi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru aptitudinile pe care le-am dobândit ca evanghelist cu literatură şi care mi-au binecuvântat lucrarea pastorală. De asemenea, Îi mulţumesc Lui pentru acel pliant de pe stradă, care a vorbit inimii mele.

  Isako Mbembanja, Republica Democrată Congo

  Întâlnire divină cu un pliant - 2016. Astăzi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru aptitudinile pe care le-am dobândit ca evanghelist cu literatură şi care mi-au binecuvântat lucrarea pastorală. De asemenea, Îi mulţumesc Lui pentru acel pliant de pe stradă, care a vorbit inimii mele.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Az énről való megfeledkezés értéke

  „Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus; amely életet...