Planurile lui Dumnezeu

  Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. (Ieremia 29:11)

  În anul 1997, terminam liceul şi nu ştiam ce să fac cu viaţa mea. Începusem să lucrez şi în Sabat şi mă îndepărtasem de Dumnezeu, aşa că am început să mă rog ca El să îmi călăuzească viaţa. Răspunsul Lui nu a întârziat să apară.

  La biserică am întâlnit o femeie care era evanghelistă cu literatură. M-a întrebat ce aveam de gând să fac cu viitorul meu. I-am spus că nu am nici un plan. Apoi mi-a spus: „Mergi în colportaj!” şi mi-a dat o carte despre colportaj pe care să o citesc. Acea întâlnire m-a motivat. Am citit toată cartea şi cuvintele din ea mi-au schimbat viaţa. Multe din paragrafele pe care le-am citit mi-au lăsat ochii în lacrimi, deoarece erau chiar cuvintele de care avea nevoie inima mea. Dorinţa mea era să fac ceea ce scria în carte – să fiu un mesager al speranţei şi să am o viaţă spirituală puternică. Chiar dacă nu practicam multe din lucrurile despre care se vorbea în carte, voiam să fac acele lucruri bune, aşa că am hotărât să învăţ cum se face colportaj. La trei zile după ce m-am întâlnit cu acea femeie, eram deja în drum spre oraş, unde am început să merg în colportaj.

  „Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi” îmi suna în minte. În acel moment, am înţeles gândurile şi planurile pe care le avea Dumnezeu pentru viaţa mea. Mai întâi, am înţeles că la Dumnezeu nimic nu este imposibil. În al doilea rând, am înţeles că El mă iubeşte mult şi că mă poate lua dintr-un loc şi să mă pună în altul pentru a împlini planul Lui. Am înţeles de asemenea că El mă conduce spre ceva mai bun decât făceam înainte.

  Din momentul acelei întâlniri şi până astăzi, eu încă sunt în colportaj. Este exact lucrul pe care vrea Dumnezeu ca eu să îl fac. Textul biblic de mai sus se încheie spunând că Dumnezeu are planuri „ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Dumnezeu ştie de ce avem nevoie şi ne călăuzeşte în locul în care Îi putem sluji cel mai bine. Dumnezeu are planuri de prosperitate pentru tine. Să ai o zi binecuvântată, încrezându-te în El!

  Javier Ramiro Massi Fernandez, Bolivia

  Planurile lui Dumnezeu - 2016. Dumnezeu ştie de ce avem nevoie şi ne călăuzeşte în locul în care Îi putem sluji cel mai bine. Dumnezeu are planuri de prosperitate pentru tine. Să ai o zi binecuvântată, încrezându-te în El!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...