La pas cu îngerii

  Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile… Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. (Matei 28:19,20)

  La începutul căsniciei mele, eram interesat de evanghelizarea prin literatură, dar nu aveam o credinţă foarte puternică. Într-o zi, a venit la mine un vecin şi mi-a spus că are o nevoie urgentă de bani pentru a-şi extinde ferma. M-a implorat să îl ajut, promiţând că îmi va înapoia banii în 15 zile. I-am dat banii pe care aveam de gând să îi folosesc pentru a-mi deschide o afacere. Lucrul acesta s-a întâmplat în urmă cu 28 de ani şi încă nu am primit acei bani înapoi. Am fost foarte supărat şi disperat timp de câteva luni. Apoi am hotărât să pun totul în mâna lui Dumnezeu. Ce uşurare!

  Într-o noapte, soţia mea a avut un vis în care a auzit un glas puternic – un înger – spunând: „Nu dispera, eu îţi cunosc inima.” Atunci am hotărât să Îi slujesc Domnului ca evanghelist cu literatură. Privind înapoi, pot vedea prezenţa călăuzitoare a lui Dumnezeu şi a îngerilor Lui. Dar un incident a devenit pentru mine o experienţă de neuitat.

  Lucram în Nam Won, Chon Buk. Drumurile erau neasfaltate şi într-o stare foarte proastă. Se întâmplau adesea accidente pe acel drum. Eram pe drumul de întoarcere spre casă şi trebuia să aştept 20 de minute în staţia de autobuz. Dintr-odată, m-am simţit vlăguit de parcă mă anesteziase cineva, aşa că am adormit. M-am trezit mai târziu şi mi-am dat seama că autobuzul plecase şi deja sosise următorul. De ce mă luase somnul atât de puternic şi atât de brusc? Pe drum, am zărit autobuzul pe care îl pierdusem – era într-o prăpastie, grav avariat. Mulţi pasageri fuseseră transportaţi deja la spital. Atunci am înţeles că Dumnezeu m-a adormit ca să pierd acel autobuz! El este credincios!

  Dumnezeu m-a chemat în lucrarea Sa şi El m-a însoţit întotdeauna. Expresia „oameni care umblă cu îngerii” nu mi se pare ciudată, pentru că eu merg la pas cu îngerii încă de când am devenit evanghelist cu literatură. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ales pe mine în cele mai întunecate ore ale vieţii mele ca să devin lucrătorul Lui. Dacă nu aş fi pierdut acei bani, poate că m-aş fi făcut negustor, vânzând aur, argint şi ceasuri. Eu mă încred în făgăduinţa Lui că va fi cu noi până la sfârşitul veacului.

  Kye Cheol Cho, Coreea de Sud

  La pas cu îngerii - 2016. Dumnezeu m-a chemat în lucrarea Sa şi El m-a însoţit întotdeauna. Expresia „oameni care umblă cu îngerii” nu mi se pare ciudată, pentru că eu merg la pas cu îngerii încă de când am devenit evanghelist cu literatură. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ales pe mine în cele mai întunecate ore ale vieţii mele ca să devin lucrătorul Lui. Eu mă încred în făgăduinţa Lui că va fi cu noi până la sfârşitul veacului.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!