Au ascultat de glasul Lui

  Sfinţeşte-ne prin adevărul Tău: Cuvântul Tău este adevărul. (Ioan 17:17)

  Jacquelin, profesoară la un liceu şi abonată la revista noastră Health and Home, s-a mutat, în 2006, în zona mea, aşa că acum eu eram cea care îi ducea revistele. Într-o zi, m-a întrebat despre ce cred adventiştii de ziua a şaptea şi i-am oferit mai multe materiale şi o Biblie.

  În 2007, Jacquelin s-a căsătorit cu Christopher. Din acel moment, timp de câţiva ani, ne întâlneam toţi trei pentru studii biblice. Apoi Jacquelin şi Christopher au început amândoi să vină la biserică. Dar în al doilea trimestru din 2010, ei m-au surprins cerându-mi să nu mai continuăm studiile biblice. Desigur, le-am respectat dorinţa, dar am continuat să mă rog pentru ei, căci acum nu mai veneau nici la biserică. Singura rază de speranţă care mi-a rămas era că Jacqueline continua să comande cărţi.

  Când s-a publicat cartea Health and Home, în 2010, m-am pregătit să îi duc şi ei un exemplar şi am mers să o văd. Atunci am avut parte de una din cele mai frumoase surprize din viaţa mea. Ea m-a anunţat, plină de entuziasm, că ea şi Christopher hotărâseră să se boteze şi să se alăture Bisericii Adventiste. Apoi mi-a spus motivul pentru care îmi ceruseră să nu mai continuăm studiile biblice, în urmă cu şase luni. Ei mai studiau cu încă două grupe de la alte biserici pentru a face o comparaţie şi au început să participe la biserica celor două grupuri. Şi-au dat seama că Biserica Adventistă respectă adevărul biblic, iar după botez, Jacqueline mi s-a alăturat în propovăduirea Cuvântului lui Dumnezeu.

  Sunt încurajată de următoarele cuvinte ale lui Ellen White: „Când îi vizitează pe oameni în căminele lor, colportorul va găsi ocazii de a le citi din Biblie sau din cărţile care dau învăţături despre adevăr. Când îi descoperă pe cei care caută adevărul, el poate ţine studii biblice cu ei. Aceste studii biblice sunt exact ceea ce au nevoie oamenii. Dumnezeu îi va folosi în slujba Sa pe aceia care dovedesc în felul acesta un profund interes pentru sufletele care pier” (Mărturii pentru biserică, voi. 6, p. 324).

  E o binecuvântare nemăsurată să fii folosit ca instrument al lui Dumnezeu, ca evanghelist cu literatură, pentru a câştiga suflete.

  Carolina Bolos, Filipine

  Au ascultat de glasul Lui - 2016. Când s-a publicat cartea Health and Home, în 2010, m-am pregătit să îi duc şi ei un exemplar şi am mers să o văd. Atunci am avut parte de una din cele mai frumoase surprize din viaţa mea. Ea m-a anunţat, plină de entuziasm, că ea şi Christopher hotărâseră să se boteze şi să se alăture Bisericii Adventiste.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...