Victoria în căutarea păcii

  Învaţă-mă să fac voia Ta, căci Tu eşti Dumnezeul meu! Duhul Tău cel bun să mă călăuzească pe calea cea dreaptă! (Psalmii 143:10)

  Victoria Mugala Bbuku divorţase de soţul ei la 44 de ani. Frustrarea, teama şi durerea au făcut-o să se îndrepte spre băutură. Apoi a întrerupt orice legătură cu prietenii şi rudele. În cele din urmă, Victoria a părăsit Zambia, ţara ei natală, şi a mers în ţara vecină, Zimbabwe, apoi s-a mutat în Africa de Sud, în încercarea de a-şi găsi liniştea. Membrii familiei au încercat să ia legătura cu ea, dar nu au reuşit.

  Totuşi viaţa în Zimbabwe şi în Africa de Sud nu a făcut-o mai fericită pe Victoria. Ea s-a supărat pe Dumnezeu şi Îl învinovăţea pentru toate evenimentele prin care trecuse. Mai apoi, a hotărât să se întoarcă în Zambia, dar s-a stabilit în altă zonă, unde nu o cunoştea nimeni.

  Într-o zi, a întâlnit un băiat de 17 ani, care i-a spus despre dragostea lui Isus. Ea a fost supărată când s-a menţionat numele Isus, aşa că i-a spus băiatului să dispară. Neştiind ce să-i spună, băiatul a hotărât să îi dea Victoriei Tragedia Veacurilor, însă ea i-a spus că nu era interesată de cărţi creştine – îi plăceau doar cărţile despre crime. Băiatul a insistat ca ea să ia cartea, pentru că şi aceasta conţinea multe crime (făcând referire la primele 11 capitole ale cărţii)!

  Într-un final, Victoria a luat cartea şi a citit-o în doar câteva zile. Apoi a mers să îl caute pe băiat. Când, în cele din urmă, l-a găsit, l-a întrebat ce biserică frecventa. Băiatul i-a spus că Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Victoria a studiat Biblia şi, după o vreme, a primit botezul.

  Acum, la 57 de ani, Victoria este una dintre cele mai de succes evangheliste cu literatură din Zambia. Are o casă decentă, iar familia ei este uimită văzând ce amabilă şi bună a devenit. De la convertirea ei, ea a mai încercat să îl găsească pe băiatul care i-a dat cartea, dar fără succes. Doar Dumnezeu ştie unde este, dar Victoria aşteaptă cu nerăbdare să îl întâlnească în Noul Ierusalim.

  Oferă şi tu o carte şi lasă rezultatele în mâna Domnului!

  Nelson Semweemba, Zambia

  Victoria în căutarea păcii - 2016. Într-un final, Victoria a luat cartea şi a citit-o în doar câteva zile. Apoi a mers să îl caute pe băiat. Când, în cele din urmă, l-a găsit, l-a întrebat ce biserică frecventa. Băiatul i-a spus că Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Victoria a studiat Biblia şi, după o vreme, a primit botezul. Oferă şi tu o carte şi lasă rezultatele în mâna Domnului!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...