Îndrumat de Domnul

  Domnul îndreaptă paşii omului, dar ce înţelege omul din calea sa? (Proverbele 20:24)

  Eram în colportaj în oraşul Sucre, în timpul campaniei de vară, când am întâlnit un coleg evanghelist care era la fel de descurajat ca şi mine, aşa că am hotărât să lucrăm împreună. Totuşi planurile noastre nu au ţinut mult. Câţiva câini furioşi au început să latre şi să se apropie de noi – un pic cam mult. Pentru a scăpa, am luat-o în direcţii diferite.

  Aşa că din nou eram singură în colportaj. Mergând din uşă în uşă, am ajuns, în cele din urmă, la ultima casă de pe stradă şi am bătut. A ieşit o femeie şi mi-a spus să aştept. După ce am aşteptat o vreme, m-a văzut fiica femeii şi i-am spus că o aşteptam pe mama ei. Într-un final, când mama s-a întors, m-a invitat înăuntru şi a cumpărat câteva din cărţile pe care i le-am prezentat, alegând să plătească în rate.

  În luna ianuarie, m-am întors la ea pentru a doua plată, dar la uşă a răspuns o doamnă mai în vârstă, Maria Elena. Era mama clientei mele şi mi-a spus că fiica ei nu mai locuia acolo. Dar m-a invitat în casă, în timp ce a sunat-o. I-am arătat materialele mele şi i-a plăcut o carte despre căsătorie. L-a sunat pe soţul ei, Jose Luis, şi a cumpărat cartea There Is Still Hope („Încă mai este speranţă”). A mai cumpărat şi cartea Even With Our Differences, I Would Marry You Again („În ciuda neînţelegerilor, m-aş căsători din nou cu tine”).

  Am întrebat-o dacă ne-am putea ruga şi dacă are vreo cerere pentru rugăciune. Mi-a spus să mă rog pentru fiul ei, deoarece trecea prin nişte probleme dificile. Lui voia să îi trimită acele cărţi. Am încheiat vizita cu o rugăciune.

  Când m-am întors pentru următoarea plată, am găsit-o pe doamna Maria Elena foarte fericită şi recunoscătoare, pentru că fiul ei citea cărţile şi începuse cu cea religioasă. El i-a spus că acele cărţi îi schimbau viaţa şi că se gândea să meargă la biserică. Maria Elena a cumpărat încă o carte ca aceea pentru fiica ei din Spania. Din nou ne-am rugat împreună.

  M-am împrietenit cu Maria Elena şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a călăuzit spre casa lor. Cred că incidentul cu câinii furioşi a fost o intervenţie a Duhului Sfânt, pentru a mă trimite pe strada unde locuia Maria Elena.

  Heydi Valeira Chura Apaza, Bolivia

  Îndrumat de Domnul - 2016. Când m-am întors pentru următoarea plată, am găsit-o pe doamna Maria Elena foarte fericită şi recunoscătoare, pentru că fiul ei citea cărţile şi începuse cu cea religioasă. El i-a spus că acele cărţi îi schimbau viaţa şi că se gândea să meargă la biserică.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....