Maşina mea cu sistem automat

  Nu sunt oare toţi duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mântuirea? (Evrei 1:14)

  Am ieşit să vând cărţi într-un loc aflat la 10 kilometri de oraş. Am parcat maşina în faţa unei clădiri, în spatele maşinii fiind o canalizare foarte mare. Intrând în clădirea de birouri, le-am prezentat angajaţilor cărţile. Am stat acolo cam 30 de minute.

  Când am terminat, am ieşit şi m-am uitat spre clădirea Camerei de Comerţ, care era chiar alături. Am ezitat, deoarece îl întâlnisem pe manager înainte şi nu mi-a permis să prezint cărţile acolo. Dar angajaţii care erau pe afară mi-au spus că managerul fusese transferat şi acum era un alt domn la conducere. „Este un om bun”, mi-au spus ei.

  Încurajată, m-am întors la maşină, am luat mai multe cărţi, am încuiat maşina şi am intrat în clădirea Camerei de Comerţ, unde am mers să vorbesc cu managerul şi alţi angajaţi. Douăzeci de minute mai târziu, în jurul orei 6:15, m-am întors la maşină. Dar nu mai era acolo unde o lăsasem. Unde e maşina mea? m-am întrebat eu. A fost mutată sau furată?

  Uitându-mă în jur, mi-am văzut maşina parcată cam la 30 de metri de locul în care o parcasem eu. Mă întrebam cum a fost posibil să mi se mute maşina, deoarece cheile erau la mine. Apropiindu-mă de maşină, câţiva oameni au venit la mine şi m-au întrebat: „E a dumneavoastră maşina? Ce fel de sistem automat are?” Nu am înţeles la ce se refereau prin „sistem automat”. Apoi mi-au spus că maşina pornise singură, a dat cu spatele, a evitat gura de canal şi s-a dus la locul unde era parcată acum, evitând şi motocicletele parcate. Dar nu au văzut pe nimeni la volanul maşinii.

  Tot ce le-am putut spune a fost că eu aveam cheile şi că maşina a fost încuiată. Le-am spus: „Poate că Dumnezeu a trimis îngerii Săi să îmi mute maşina.” Şi pentru că era târziu, Dumnezeu probabil a ştiut că acea gură de canal era o ameninţare pentru mine dacă aş fi dat înapoi cu maşina, departe de oraş şi seara târziu. Cred că îngerul meu păzitor a mutat maşina pentru ca eu să fiu în siguranţă.

  Am cântat imnuri de laudă la adresa lui Dumnezeu. Făgăduinţele Lui sunt sigure. Dumnezeu este cu noi când împlinim trimiterea Evangheliei încredinţată nouă.

  M. Helene Shyirakera, Burkina Faso

  Maşina mea cu sistem automat - 2016. Cred că îngerul meu păzitor a mutat maşina pentru ca eu să fiu în siguranţă. Am cântat imnuri de laudă la adresa lui Dumnezeu. Făgăduinţele Lui sunt sigure. Dumnezeu este cu noi când împlinim trimiterea Evangheliei încredinţată nouă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...