Îţi aminteşti de mine?

  Cel ce seamănă neprihănirea are o adevărată plată. (Proverbele 11:18)

  Antonia Rosa Batista a fost evanghelistă cu literatură mai mult de 20 de ani şi toţi o cunoşteau ca sora Toinha. Ea predică şi distribuie literatură în Brazilia, deschizând Scriptura şi conducându-i pe mulţi la picioarele lui Isus. Viaţa ei e ghidată de următorul motto: „Oriunde sunt oameni, fie departe, fie aproape, ei trebuie evanghelizaţi.”

  În centrul regiunii Ceară este oraşul North Limoeiro, unde locuiesc aproximativ 35 000 de oameni, în oraş şi în satele din împrejurimi. În anul 2011, sora Toinha s-a întors în acest oraş în care mai lucrase cu ani în urmă. Într-o zi, ea a vizitat o casă în care doamna casei, Eloisa, părea surprinsă să o vadă. În timpul prezentării, femeia a întrerupt-o pe sora Toinha şi a întrebat: „Îţi mai aminteşti de mine?”

  Sora Toinha s-a uitat la faţa ei, dar tot ce a putut spune a fost: „Nu…”

  Eloisa s-a scuzat puţin şi a mers în altă cameră. La întoarcere, a adus o carte cu coperţile foarte uzate. I-a înmânat-o sorei Toinha. Îţi aminteşti de această carte?” Din nou, sora Toinha a spus „nu”. „Recunoşti dedicaţia scrisă pe ea?” a insistat femeia. Spre surprinderea sorei Toinha, ea a examinat cuvintele scrise în acea Biblie veche şi şi-a văzut semnătura, lângă anul 1996.

  Eloisa i-a spus sorei Toinha că din acea zi în care a primit Biblia, a citit din ea şi s-a rugat zilnic. A găsit pace, bucurie şi speranţă în făgăduinţele lui Dumnezeu. Sora Toinha s-a oferit să studieze Biblia împreună cu ea, iar Eloisa a acceptat cu bucurie, în numele întregii familii. La încheierea studiilor, Eloisa şi doi dintre membrii familiei ei au primit botezul.

  Sora Toinha a condus mai mult de 700 de suflete la Hristos. Trei biserici au fost construite din resursele ei – de la achiziţionarea terenului până la mobilă şi alte decoraţuni interioare. Două districte pastorale, cu mai mult de 20 de biserici, sunt rezultatul muncii ei. Viaţa ei este ca un lanţ de minuni! Până în ziua de azi, ea continuă să meargă din casă în casă, din sat în sat, din oraş în oraş, experimentând minunile lui Dumnezeu, deoarece cea mai mare pasiune a ei este să îi conducă pe oameni la Isus.

  Jeferson Antunes da Silva, Brazilia

  Îţi aminteşti de mine? - 2016. Sora Toinha a condus mai mult de 700 de suflete la Hristos. Viaţa ei este ca un lanţ de minuni! Până în ziua de azi, ea continuă să meargă din casă în casă, din sat în sat, din oraş în oraş, experimentând minunile lui Dumnezeu, deoarece cea mai mare pasiune a ei este să îi conducă pe oameni la Isus.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...