Îţi aminteşti de mine?

Cel ce seamănă neprihănirea are o adevărată plată. (Proverbele 11:18)

Antonia Rosa Batista a fost evanghelistă cu literatură mai mult de 20 de ani şi toţi o cunoşteau ca sora Toinha. Ea predică şi distribuie literatură în Brazilia, deschizând Scriptura şi conducându-i pe mulţi la picioarele lui Isus. Viaţa ei e ghidată de următorul motto: „Oriunde sunt oameni, fie departe, fie aproape, ei trebuie evanghelizaţi.”

În centrul regiunii Ceară este oraşul North Limoeiro, unde locuiesc aproximativ 35 000 de oameni, în oraş şi în satele din împrejurimi. În anul 2011, sora Toinha s-a întors în acest oraş în care mai lucrase cu ani în urmă. Într-o zi, ea a vizitat o casă în care doamna casei, Eloisa, părea surprinsă să o vadă. În timpul prezentării, femeia a întrerupt-o pe sora Toinha şi a întrebat: „Îţi mai aminteşti de mine?”

Sora Toinha s-a uitat la faţa ei, dar tot ce a putut spune a fost: „Nu…”

De același autor

Eloisa s-a scuzat puţin şi a mers în altă cameră. La întoarcere, a adus o carte cu coperţile foarte uzate. I-a înmânat-o sorei Toinha. Îţi aminteşti de această carte?” Din nou, sora Toinha a spus „nu”. „Recunoşti dedicaţia scrisă pe ea?” a insistat femeia. Spre surprinderea sorei Toinha, ea a examinat cuvintele scrise în acea Biblie veche şi şi-a văzut semnătura, lângă anul 1996.

Eloisa i-a spus sorei Toinha că din acea zi în care a primit Biblia, a citit din ea şi s-a rugat zilnic. A găsit pace, bucurie şi speranţă în făgăduinţele lui Dumnezeu. Sora Toinha s-a oferit să studieze Biblia împreună cu ea, iar Eloisa a acceptat cu bucurie, în numele întregii familii. La încheierea studiilor, Eloisa şi doi dintre membrii familiei ei au primit botezul.

Sora Toinha a condus mai mult de 700 de suflete la Hristos. Trei biserici au fost construite din resursele ei – de la achiziţionarea terenului până la mobilă şi alte decoraţuni interioare. Două districte pastorale, cu mai mult de 20 de biserici, sunt rezultatul muncii ei. Viaţa ei este ca un lanţ de minuni! Până în ziua de azi, ea continuă să meargă din casă în casă, din sat în sat, din oraş în oraş, experimentând minunile lui Dumnezeu, deoarece cea mai mare pasiune a ei este să îi conducă pe oameni la Isus.

Jeferson Antunes da Silva, Brazilia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Îţi aminteşti de mine? - 2016. Sora Toinha a condus mai mult de 700 de suflete la Hristos. Viaţa ei este ca un lanţ de minuni! Până în ziua de azi, ea continuă să meargă din casă în casă, din sat în sat, din oraş în oraş, experimentând minunile lui Dumnezeu, deoarece cea mai mare pasiune a ei este să îi conducă pe oameni la Isus. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.