Îţi aminteşti de mine?

  Cel ce seamănă neprihănirea are o adevărată plată. (Proverbele 11:18)

  Antonia Rosa Batista a fost evanghelistă cu literatură mai mult de 20 de ani şi toţi o cunoşteau ca sora Toinha. Ea predică şi distribuie literatură în Brazilia, deschizând Scriptura şi conducându-i pe mulţi la picioarele lui Isus. Viaţa ei e ghidată de următorul motto: „Oriunde sunt oameni, fie departe, fie aproape, ei trebuie evanghelizaţi.”

  În centrul regiunii Ceară este oraşul North Limoeiro, unde locuiesc aproximativ 35 000 de oameni, în oraş şi în satele din împrejurimi. În anul 2011, sora Toinha s-a întors în acest oraş în care mai lucrase cu ani în urmă. Într-o zi, ea a vizitat o casă în care doamna casei, Eloisa, părea surprinsă să o vadă. În timpul prezentării, femeia a întrerupt-o pe sora Toinha şi a întrebat: „Îţi mai aminteşti de mine?”

  Sora Toinha s-a uitat la faţa ei, dar tot ce a putut spune a fost: „Nu…”

  Eloisa s-a scuzat puţin şi a mers în altă cameră. La întoarcere, a adus o carte cu coperţile foarte uzate. I-a înmânat-o sorei Toinha. Îţi aminteşti de această carte?” Din nou, sora Toinha a spus „nu”. „Recunoşti dedicaţia scrisă pe ea?” a insistat femeia. Spre surprinderea sorei Toinha, ea a examinat cuvintele scrise în acea Biblie veche şi şi-a văzut semnătura, lângă anul 1996.

  Eloisa i-a spus sorei Toinha că din acea zi în care a primit Biblia, a citit din ea şi s-a rugat zilnic. A găsit pace, bucurie şi speranţă în făgăduinţele lui Dumnezeu. Sora Toinha s-a oferit să studieze Biblia împreună cu ea, iar Eloisa a acceptat cu bucurie, în numele întregii familii. La încheierea studiilor, Eloisa şi doi dintre membrii familiei ei au primit botezul.

  Sora Toinha a condus mai mult de 700 de suflete la Hristos. Trei biserici au fost construite din resursele ei – de la achiziţionarea terenului până la mobilă şi alte decoraţuni interioare. Două districte pastorale, cu mai mult de 20 de biserici, sunt rezultatul muncii ei. Viaţa ei este ca un lanţ de minuni! Până în ziua de azi, ea continuă să meargă din casă în casă, din sat în sat, din oraş în oraş, experimentând minunile lui Dumnezeu, deoarece cea mai mare pasiune a ei este să îi conducă pe oameni la Isus.

  Jeferson Antunes da Silva, Brazilia

  Îţi aminteşti de mine? - 2016. Sora Toinha a condus mai mult de 700 de suflete la Hristos. Viaţa ei este ca un lanţ de minuni! Până în ziua de azi, ea continuă să meargă din casă în casă, din sat în sat, din oraş în oraş, experimentând minunile lui Dumnezeu, deoarece cea mai mare pasiune a ei este să îi conducă pe oameni la Isus.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...