Am câştigat mai mult decât bani

  O altă parte a căzut în pământ bun: a dat rod, care se înălţa şi creştea; şi au adus una treizeci, alta şaizeci şi alta o sută. (Marcu 4:8)

  Am făcut colportaj în partea de Nord a statului New York, în vara dinaintea celui de-al doilea an de facultate. Întotdeauna mă entuziasmam când vindeam un set de cărţi, de exemplu The Bible Stories, a lui Arthur Maxwell. Prezentam şi ediţii mai ieftine ale cărţilor Calea către Hristos, Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus persoanelor care nu îşi permiteau alte cărţi mai scumpe. Am încercat să las ceva în fiecare casă, chiar şi acolo unde nu cumpărau nimic.

  Într-o zi, am prezentat cărţile unei familii de menoniţi. O femeie îmbrăcată foarte simplu a cumpărat cartea Divina vindecare. După o vreme, am mers din nou pe la ei. În timp ce parcam maşina în faţa casei, aceeaşi femeie s-a grăbit spre maşina mea şi, în momentul în care am deschis uşa, ea a exclamat: „Cine este autorul cărţii pe care mi-ai vândut-o? Sigur este un profet! Doar un profet ar putea scrie aşa.” Uimitor!

  În altă zi, un domn de vârstă mijlocie a răspuns la uşa la care bătusem. După ce m-am prezentat şi i-am spus ce fac, el a întrebat imediat: „Dacă Dumnezeu este atât de iubitor, de ce L-a lăsat pe Isus să moară pe cruce?” I-am spus de provocarea adresată de Satana lui Dumnezeu, de războiul din Cer şi de suferinţa lui Dumnezeu văzând răstignirea Fiului Său. Când îi povesteam de îngerii întristaţi, care au văzut atunci adevărata natură a provocării lui Satana, el avea lacrimi în ochi. Vedea dragostea lui Dumnezeu într-o cu totul altă lumină.

  În acea vară, am câştigat destui bani pentru a-mi plăti taxele pentru tot anul şcolar. Dar asta nu a fost tot. Mi-am dezvoltat abilitatea de a comunica, perseverenţa şi o dorinţă profundă de a le împărtăşi altora dragostea lui Dumnezeu. Ce binecuvântare! Încă îmi amintesc şi mă rog din când în când pentru acel domn care m-a ascultat cu lacrimi în ochi cum îi descriam dragostea Iui Dumnezeu. Mă rog ca sămânţa bună să continue să dea rod în inimile oamenilor pe care i-am întâlnit.

  Evanghelizarea prin literatură este iertarea lui Dumnezeu, care ne oferă multe ocazii de a experimenta harul lui Dumnezeu în timp ce propovăduim Evanghelia.

  Lisa M. Beardsley-Hardy, Statele Unite ale Americii

  Am câştigat mai mult decât bani - 2016. Încă îmi amintesc şi mă rog din când în când pentru acel domn care m-a ascultat cu lacrimi în ochi cum îi descriam dragostea Iui Dumnezeu. Mă rog ca sămânţa bună să continue să dea rod în inimile oamenilor pe care i-am întâlnit. Evanghelizarea prin literatură este iertarea lui Dumnezeu, care ne oferă multe ocazii de a experimenta harul lui Dumnezeu în timp ce propovăduim Evanghelia.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Patru stele ale generalului

  Erau câteva lucruri pe care ucenicii le-au pierdut din vedere. Din moment ce El, Învățătorul, Își punea viața în mâinile Tatălui ceresc dimineața când Se ruga, încă înaintea apariției zorilor, avea totală încredere în ocrotirea divină. Iar al doilea lucru era acela că, dacă ajungea într-o situație complicată, El știa că poate să ceară ajutor chiar și împotriva furiei naturii. Când te încredințezi lui Dumnezeu, El poate să te scape.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Őrizzük meg az isteni világosságot!

  „Kérlek azért titeket, atyámfiai, az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent...