O călătorie de neuitat

  Şi stăpânul a zis robului: „Ieşi la drumuri şi la garduri şi, pe cei ce-i vei găsi, sileşte-i să intre, ca să mi se umple casa.” (Luca 14:23)

  Într-o dimineaţă de Sabat, în timpul orei de închinare de la West Visayan Seventh-Day Adventist Academy din Filipine, directorul Departamentului de Publicaţii al Conferinţei predica despre chemarea urgentă a lui Dumnezeu, adresată tinerilor şi tinerelor, de a se implica în lucrarea de colportaj. Acela a fost începutul meu ca evanghelist cu literatură. Nu ştiam că va fi cariera mea pentru toată viaţa – o lucrare care a devenit pasiunea şi viaţa mea.

  Au trecut 38 de ani de la acel Sabat şi chemarea lui Dumnezeu este la fel de clară şi puternică pentru mine astăzi, dar cu o convingere mult mai puternică! Domnul mi-a arătat că evanghelizarea prin literatură are un scop unic – acela de a mântui suflete pierdute pentru împărăţia Sa veşnică. Aş vrea să vă împărtăşesc o experienţă binecuvântată a harului lui Dumnezeu.

  În anul 1998, familia mea se pregătea să se mute în Singapore, unde urma să îmi preiau noile responsabilităţi la sediul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea pentru zona Asiei de Sud. Înainte de a pleca din Filipine, am fost invitat să predic într-o biserică mare de la oraş. După serviciul divin, am stat la uşă pentru a-i saluta la plecare pe cei care se închinau acolo. Pe neaşteptate, o doamnă m-a apucat de umăr, m-a îmbrăţişat şi m-a sărutat pe obraz cu exuberanţă. Apoi m-a întrebat: „Vă mai amintiţi când ne-am întâlnit în urmă cu 16 ani?” Puţin ruşinat, eu i-am răspuns: „Sincer, soră, îmi pare rău, dar nu îmi amintesc.”

  Dar acolo, în mijlocul celorlalţi fraţi care aşteptau, această doamnă scumpă mi-a spus povestea ei: „În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!”

  Când cei răscumpăraţi vor fi cu Isus, nenumărate astfel de experienţe vor fi spuse. Întâlnirile divine din lucrarea cu literatură vor avea ca rezultat multe minuni ale harului lui Dumnezeu!

  Howard F. Faigao, Filipine

  O călătorie de neuitat - 2016. În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...