Datorii pentru asigurarea de sănătate a lui Dumnezeu

  „Voi să slujiţi Domnului, Dumnezeului vostru și El vă va binecuvânta pâinea şi apele şi va îndepărta boala din mijlocul tău. Nu va fi în țara ta nici femeie care să-şi lepede copilul, nici femeie stearpă. Numărul zilelor tale îl voi face să fie deplin.” Exod 23:25-26

  Nu mă pot gândi la un plan mai bun de asigurare a sănătăţii, care să garanteze lipsa bolii, a sarcinilor pierdute sau a infertilităţii şi o durată a vieţii depline, nu-i aşa? Aceasta este ceea ce Dumnezeu ar fi dat poporului Său acum mai bine de 3.000 de ani, dacă el ar fi plătit asigurarea – s-ar fi închinat Lui şi ar fi urmat ceea ce El cerea.

  Planul de asigurări al lui Dumnezeu este condiţionat. El cere anumite „îndatoriri”, care sunt esenţiale pentru primirea beneficiilor de sănătate făgăduite. Iată câteva dintre cele mai importante:

  • „Datoria” de a urma o dietă vegetariand simplă. „Cerealele şi fructele preparate fără grăsime şi într-un mod cât mai natural, ar trebuie să fie hrana de pe mesele celor care pretind că se pregătesc pentru înălţarea la cer” (Counsels on Health, p.42).

  • „Datoria” de a fi cumpătat în toate lucrurile.„Necumpătarea, în consumarea de ceai negru, cafea, vin, bere, rom şi coniac şi în folosirea tutunului, opiumului şi a altor narcotice, au rezultat într-o mare degenerare fizică şi mintală şi această degenerare este în continuă creştere” (Ibid., p. 49).

  • „Datoria” de a te bucura de aer curat şi de soare. „O folosire liberă şi abundentă a aerului şi a soarelui – binecuvântări pe care Cerul le-a oferit gratis tuturor – vor da viaţă şi putere” (Ibid., p. 54).

  • „Datoria” de a folosi apa curată pentru băut şi curăţire. „În sănătate şi în boală, apa curată este una dintre cele mai alese binecuvântări ale cerului. Folosirea ei corespunzătoare promovează sănătatea… Băută din abundenţă, ea ajută la împlinirea nevoilor organismului şi asistă natura să reziste bolii. Aplicarea externă a apei este una dintre cele mai uşoare şi mai satisfăcătoare căi de a regula circulaţia sângelui” (Divina vindecare, p. 220).

  Beneficiile pe viaţă, aşezate de planul de sănătate al lui Dumnezeu, pot fi ale tale, dacă te închini Lui şi îţi plăteşti„datoriile”.

  Ce ai putea face mai mult, ca să culegi beneficiile planului lui Dumnezeu pentru sănătate?

  Jan W. & Kay Kuzma

  Acest articol face parte din cartea „Dacă vrei să trăiești” de Jan Kuzma

  Datorii pentru asigurarea de sănătate a lui Dumnezeu - 2017. În sănătate şi în boală, apa curată este una dintre cele mai alese binecuvântări ale cerului. Folosirea ei corespunzătoare promovează sănătatea... Băută din abundenţă, ea ajută la împlinirea nevoilor organismului şi asistă natura să reziste bolii.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...