Căutarea mea pentru sănătate

  „Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. Voi Mă veţi chema şi veţi pleca; Mă veţi ruga şi vă voi asculta. Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima.” Ieremia 29:11-13

  Adelante, centrul de sănătate al Universităţii din Montemorelos, Mexic, dă speranţă pentru un viitor sănătos multor oameni. Iată o scrisoare de mulţumire, pe care am primit-o de la un bărbat, pe nume Jose:

  „Am 56 de ani şi sunt din Monterry, Mexic. În căutarea mea după sănătate, am auzit de un program numit Adelante. Împreună cu soţia mea am venit la acest program cu mult interes, dar şi cu ceva scepticism. Ceea ce am găsit a fost un grup de profesionişti în domeniul medical, care ne-au atras atenţia prin ospitalitatea lor deosebită şi serviciul neegoist. Ne-au copleşit cu atenţie şi ne-au dat multă încurajare în schimbarea stilului de viaţă. Spre surprinderea noastră, mulţumită lui Dumnezeu, am experimentat aici schimbări atât de dramatice, în doar 10 zile, încât putem doar să spunem: „Este un miracol”.

  Timp de 25 de ani, am suferit de circulaţie proastă, orbire şi un diabet necontrolat. Când am părăsit programul, aveam nivelul zahărului din sânge normal (fără medicamente), tensiunea arterială se apropia de normal, edemele de la picioare dispăruseră, nu mai aveam dureri la micţiune şi mergeam pe jos 5 km pe zi. Arătam şi acţionam ca o persoană diferită.

  Doar în 10 zile, organismul meu s-a schimbat atât de favorabil, încât inconvenientele şi sacrificiile sculatului devreme, plimbării de o oră, dietei vegetariene, băilor de aburi, duşurilor contrast, băii jacuzzi şi masajului merită efortul din plin.

  La început, programul părea anevoios şi plictisitor. Mă simţeam disperat când nu primeam medicaţie pentru multele mele simptome, doar apă, apă, apă şi iar apă – între şapte şi nouă pahare în fiecare zi, şi mai multă, dacă făceam mişcare. Mă simţeam sceptic şi dezamăgit. Dar surpriză! Am observat o schimbare în corpul meu. Seara, când mă duceam la culcare, mă gândeam: mâine nu mai merg pe jos! Dar în ziua următoare, privindu-mi picioarele, care nu mai erau umflate, aşa cum fuseseră de ani de zile, îmi dădeam seama cât de benefic era acest program.

  Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru grija şi rugăciunile dumneavoastră, pentru că un miracol de credinţă şi speranţă m-a schimbat.”

  Doamne, binecuvântează-i pe toţi cei care aud despre stilul Tău de viaţă într-unul din sutele de centre de sănătate din jurul lumii. Dă-le speranţă pentru un viitor sănătos. Amin!

  Dennis Blum

  Acest articol face parte din cartea „Dacă vrei să trăiești” de Jan Kuzma

  Căutarea mea pentru sănătate - 2017. Doar în 10 zile, organismul meu s-a schimbat atât de favorabil, încât inconvenientele şi sacrificiile sculatului devreme, plimbării de o oră, dietei vegetariene, băilor de aburi, duşurilor contrast, băii jacuzzi şi masajului merită efortul din plin.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...