Opt zile de trait

  „Este vreunul dintre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii Bisericii; şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului. Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va însănătoşi.” Iacov 5.14-15

  Doctorul Bland a intrat în salonul soţului meu şi a anunţat cu lacrimi în ochi: „Dan, nu mai putem face nimic pentru tine. Ficatul tău a încetat să funcţioneze!”

  Soţul meu a întrebat: „Ei bine, doctore, cât de mult mai am de trăit?” Doctorul a răspuns că nu aveau timp să aştepte un transplant de ficat, cu tot ceea ce va implica acest proces. Dacă nu putea să tolereze dozajul intravenos, masiv, al unui medicament care, probabil, putea şoca ficatul să înceapă să funcţioneze, putea să se aştepte să mai trăiască între 8 şi 10 zile, în funcţie de rezistenţa lui. Ştiam, din istoria reacţiilor lui la medicamente, că medicaţia îi putea curma viaţa chiar mai curând!

  Dan a ridicat privirea şi spus: „Dumnezeu ne-a dat sfatul ca atunci când suntem puşi faţă în faţă cu boala, trebuie să-i chemăm pe conducătorii bisericii, ca să ne ungă cu ulei şi să mijlocească pentru noi în rugăciune. Să facem serviciul de ungere, apoi să încercăm cu medicaţia intravenoasă. Marele Medic mă poate vindeca dacă este voia Lui şi mă poate face să nu am reacţii adverse faţă de medicamente.”

  În timpul serviciului de ungere. Dan s-a rugat: „Tată, dacă vezi că este potrivit să mă vindeci, nu mă petici doar. Vreau să fiu umplut cu mai multă putere a Duhului Tău cel Sfânt, pentru a putea sfârşi lucrarea Ta, mai mult decât am experimentat vreodată mai înainte”. Dumnezeu a auzit şi a răspuns acelei rugăciuni!

  Au trecut aproape patru ani de când Dan a primit acea „sentinţă de moarte”. Ficatul lui a fost complet vindecat şi acum predică cu mai multă putere a Duhului Sfânt decât a avut vreodată mai înainte. Dumnezeu a intervenit ca să-l cruţe pe soţul meu, astfel ca împreună să putem lucra cu oamenii pentru El. Da, cred în minuni.

  Unii nu cred în miracole, dar eu cred cu siguranţă;
  Căci dacă Dumnezeu n-ar fi intervenit, cum aş fi făcut faţă?
  Când alţii şi-au pierdut viaţa, cumva a mea a fost cruţată;
  Aceasta spune inimii mele: Tatăl meu ceresc mă apără.
  Da, cred în minuni; îl slujesc pe Dumnezeu fierbinte,
  căci El veghează asupra copiilor Lui cu o dragoste de Părinte.

  Dumnezeu poate face un miracol şi pentru tine. Ca să-ţi măreşti credinţa, caută în întreaga Biblie şi pune-ţi numele în dreptul făgăduinţelor de vindecare. Apoi cere, crede şi aşteaptă.

  Kay Collins

  Opt zile de trait - 2017. Tată, dacă vezi că este potrivit să mă vindeci, nu mă petici doar. Vreau să fiu umplut cu mai multă putere a Duhului Tău cel Sfânt, pentru a putea sfârşi lucrarea Ta, mai mult decât am experimentat vreodată mai înainte!
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...