Opt zile de trait

  „Este vreunul dintre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii Bisericii; şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului. Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va însănătoşi.” Iacov 5.14-15

  Doctorul Bland a intrat în salonul soţului meu şi a anunţat cu lacrimi în ochi: „Dan, nu mai putem face nimic pentru tine. Ficatul tău a încetat să funcţioneze!”

  Soţul meu a întrebat: „Ei bine, doctore, cât de mult mai am de trăit?” Doctorul a răspuns că nu aveau timp să aştepte un transplant de ficat, cu tot ceea ce va implica acest proces. Dacă nu putea să tolereze dozajul intravenos, masiv, al unui medicament care, probabil, putea şoca ficatul să înceapă să funcţioneze, putea să se aştepte să mai trăiască între 8 şi 10 zile, în funcţie de rezistenţa lui. Ştiam, din istoria reacţiilor lui la medicamente, că medicaţia îi putea curma viaţa chiar mai curând!

  Dan a ridicat privirea şi spus: „Dumnezeu ne-a dat sfatul ca atunci când suntem puşi faţă în faţă cu boala, trebuie să-i chemăm pe conducătorii bisericii, ca să ne ungă cu ulei şi să mijlocească pentru noi în rugăciune. Să facem serviciul de ungere, apoi să încercăm cu medicaţia intravenoasă. Marele Medic mă poate vindeca dacă este voia Lui şi mă poate face să nu am reacţii adverse faţă de medicamente.”

  În timpul serviciului de ungere. Dan s-a rugat: „Tată, dacă vezi că este potrivit să mă vindeci, nu mă petici doar. Vreau să fiu umplut cu mai multă putere a Duhului Tău cel Sfânt, pentru a putea sfârşi lucrarea Ta, mai mult decât am experimentat vreodată mai înainte”. Dumnezeu a auzit şi a răspuns acelei rugăciuni!

  Au trecut aproape patru ani de când Dan a primit acea „sentinţă de moarte”. Ficatul lui a fost complet vindecat şi acum predică cu mai multă putere a Duhului Sfânt decât a avut vreodată mai înainte. Dumnezeu a intervenit ca să-l cruţe pe soţul meu, astfel ca împreună să putem lucra cu oamenii pentru El. Da, cred în minuni.

  Unii nu cred în miracole, dar eu cred cu siguranţă;
  Căci dacă Dumnezeu n-ar fi intervenit, cum aş fi făcut faţă?
  Când alţii şi-au pierdut viaţa, cumva a mea a fost cruţată;
  Aceasta spune inimii mele: Tatăl meu ceresc mă apără.
  Da, cred în minuni; îl slujesc pe Dumnezeu fierbinte,
  căci El veghează asupra copiilor Lui cu o dragoste de Părinte.

  Dumnezeu poate face un miracol şi pentru tine. Ca să-ţi măreşti credinţa, caută în întreaga Biblie şi pune-ţi numele în dreptul făgăduinţelor de vindecare. Apoi cere, crede şi aşteaptă.

  Kay Collins

  Opt zile de trait - 2017. Tată, dacă vezi că este potrivit să mă vindeci, nu mă petici doar. Vreau să fiu umplut cu mai multă putere a Duhului Tău cel Sfânt, pentru a putea sfârşi lucrarea Ta, mai mult decât am experimentat vreodată mai înainte!
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...