Opt zile de trait

  „Este vreunul dintre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii Bisericii; şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului. Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va însănătoşi.” Iacov 5.14-15

  Doctorul Bland a intrat în salonul soţului meu şi a anunţat cu lacrimi în ochi: „Dan, nu mai putem face nimic pentru tine. Ficatul tău a încetat să funcţioneze!”

  Soţul meu a întrebat: „Ei bine, doctore, cât de mult mai am de trăit?” Doctorul a răspuns că nu aveau timp să aştepte un transplant de ficat, cu tot ceea ce va implica acest proces. Dacă nu putea să tolereze dozajul intravenos, masiv, al unui medicament care, probabil, putea şoca ficatul să înceapă să funcţioneze, putea să se aştepte să mai trăiască între 8 şi 10 zile, în funcţie de rezistenţa lui. Ştiam, din istoria reacţiilor lui la medicamente, că medicaţia îi putea curma viaţa chiar mai curând!

  Dan a ridicat privirea şi spus: „Dumnezeu ne-a dat sfatul ca atunci când suntem puşi faţă în faţă cu boala, trebuie să-i chemăm pe conducătorii bisericii, ca să ne ungă cu ulei şi să mijlocească pentru noi în rugăciune. Să facem serviciul de ungere, apoi să încercăm cu medicaţia intravenoasă. Marele Medic mă poate vindeca dacă este voia Lui şi mă poate face să nu am reacţii adverse faţă de medicamente.”

  În timpul serviciului de ungere. Dan s-a rugat: „Tată, dacă vezi că este potrivit să mă vindeci, nu mă petici doar. Vreau să fiu umplut cu mai multă putere a Duhului Tău cel Sfânt, pentru a putea sfârşi lucrarea Ta, mai mult decât am experimentat vreodată mai înainte”. Dumnezeu a auzit şi a răspuns acelei rugăciuni!

  Au trecut aproape patru ani de când Dan a primit acea „sentinţă de moarte”. Ficatul lui a fost complet vindecat şi acum predică cu mai multă putere a Duhului Sfânt decât a avut vreodată mai înainte. Dumnezeu a intervenit ca să-l cruţe pe soţul meu, astfel ca împreună să putem lucra cu oamenii pentru El. Da, cred în minuni.

  Unii nu cred în miracole, dar eu cred cu siguranţă;
  Căci dacă Dumnezeu n-ar fi intervenit, cum aş fi făcut faţă?
  Când alţii şi-au pierdut viaţa, cumva a mea a fost cruţată;
  Aceasta spune inimii mele: Tatăl meu ceresc mă apără.
  Da, cred în minuni; îl slujesc pe Dumnezeu fierbinte,
  căci El veghează asupra copiilor Lui cu o dragoste de Părinte.

  Dumnezeu poate face un miracol şi pentru tine. Ca să-ţi măreşti credinţa, caută în întreaga Biblie şi pune-ţi numele în dreptul făgăduinţelor de vindecare. Apoi cere, crede şi aşteaptă.

  Kay Collins

  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...