Articolul precedentDumnezeu răspunde
  Articolul următorSmulsul buruienilor

  Ştergând lacrimile

  „El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut. Apocalipsa 21:4

  Uşa s-a deschis brusc, în timp ce strigătul de panică al lui Eric a zguduit liniştea acelei după-amiezi de joi. „Mamă, vino repede. Richard moare!” Eric n-a aşteptat nici un răspuns de la mine şi s-a întori spre livadă. L-am urmat. În timp ce înaintam în livadă, l-am strigat: „Eric, ce s-a întâmplat?”„Richard a căzut de pe tractor şi tractorul a trecut peste el’”

  „Nu, Doamne, nu astfel,” m-am rugat, oprindu-mă lovită de cuvintele lui Eric. „Doamne, dă-mi pace. Ajută-mă să ştiu ce trebuie să fac!” într-un moment eram lângă Richard.

  În timp ce aşteptam sosirea ambulanţei, Richard, în vârstă de 7 ani, mi-a spus cu o voce calmă: „Mamă, am să mor.”

  Rugându-mă pentru înţelepciune, ca să pot răspunde, am simţit curaj şi tărie când Dumnezeu mi-a vorbit: „Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi” (Evrei 13:5).

  Aplecându-mă peste trupul lui mic, am întrebat: „Richard, tu Îl iubeşti pe Isus, nu-i aşa?”

  „Da, mamă, îl iubesc,” a spus el.

  „Ştii că Isus te iubeşte, Richard, nu-i aşa?” am întrebat eu.

  „Da, mamă, El mă iubeşte.”

  Am început să mă rog cu voce tare pentru vindecare şi îndurarea lui Dumnezeu. Copilul a repetat după mine: „Îmi pare rău, Isuse, pentru tot ce am greşit”. Pacea şi liniştea ne-au învăluit, pe fiul meu şi pe mine, în timp ce ne rugam acolo, în livadă.

  Prin credinţă, eu şi Tim, soţul meu, ştim că rugăciunea lui Richard a fost auzită şi ascultată de Isus, că toate păcatele lui au fost iertate şi, totuşi, aceasta nu îndepărtează durerea fizică, mintală şi emoţională de a ne fi dor de el zi după zi. Şi aceasta este frumuseţea unui Dumnezeu iubitor, care este gata să ne ţină în mod fizic în braţele Sale şi să ne şteargă toate lacrimile, când ne doare şi suferim.

  Într-o zi, nu va mai fi moarte, durere, plâns sau necaz. O, ce speranţă minunată, pe care s-o aşteptăm cu nerăbdare!

  Poţi simţi că Dumnezeu te ține în braţele Sale? El te va purta peste durere şi suferinţă şi niciodată nu te va lăsa, nici nu te va părăsi. Ţine-te de această făgăduinţă.

  Sylvia Jacobsen

  Ştergând lacrimile - 2017. Poţi simţi că Dumnezeu te ține în braţele Sale? El te va purta peste durere şi suferinţă şi niciodată nu te va lăsa, nici nu te va părăsi. Ţine-te de această făgăduinţă.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...