Articolul precedentDumnezeu răspunde
  Articolul următorSmulsul buruienilor

  Ştergând lacrimile

  „El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut. Apocalipsa 21:4

  Uşa s-a deschis brusc, în timp ce strigătul de panică al lui Eric a zguduit liniştea acelei după-amiezi de joi. „Mamă, vino repede. Richard moare!” Eric n-a aşteptat nici un răspuns de la mine şi s-a întori spre livadă. L-am urmat. În timp ce înaintam în livadă, l-am strigat: „Eric, ce s-a întâmplat?”„Richard a căzut de pe tractor şi tractorul a trecut peste el’”

  „Nu, Doamne, nu astfel,” m-am rugat, oprindu-mă lovită de cuvintele lui Eric. „Doamne, dă-mi pace. Ajută-mă să ştiu ce trebuie să fac!” într-un moment eram lângă Richard.

  În timp ce aşteptam sosirea ambulanţei, Richard, în vârstă de 7 ani, mi-a spus cu o voce calmă: „Mamă, am să mor.”

  Rugându-mă pentru înţelepciune, ca să pot răspunde, am simţit curaj şi tărie când Dumnezeu mi-a vorbit: „Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi” (Evrei 13:5).

  Aplecându-mă peste trupul lui mic, am întrebat: „Richard, tu Îl iubeşti pe Isus, nu-i aşa?”

  „Da, mamă, îl iubesc,” a spus el.

  „Ştii că Isus te iubeşte, Richard, nu-i aşa?” am întrebat eu.

  „Da, mamă, El mă iubeşte.”

  Am început să mă rog cu voce tare pentru vindecare şi îndurarea lui Dumnezeu. Copilul a repetat după mine: „Îmi pare rău, Isuse, pentru tot ce am greşit”. Pacea şi liniştea ne-au învăluit, pe fiul meu şi pe mine, în timp ce ne rugam acolo, în livadă.

  Prin credinţă, eu şi Tim, soţul meu, ştim că rugăciunea lui Richard a fost auzită şi ascultată de Isus, că toate păcatele lui au fost iertate şi, totuşi, aceasta nu îndepărtează durerea fizică, mintală şi emoţională de a ne fi dor de el zi după zi. Şi aceasta este frumuseţea unui Dumnezeu iubitor, care este gata să ne ţină în mod fizic în braţele Sale şi să ne şteargă toate lacrimile, când ne doare şi suferim.

  Într-o zi, nu va mai fi moarte, durere, plâns sau necaz. O, ce speranţă minunată, pe care s-o aşteptăm cu nerăbdare!

  Poţi simţi că Dumnezeu te ține în braţele Sale? El te va purta peste durere şi suferinţă şi niciodată nu te va lăsa, nici nu te va părăsi. Ţine-te de această făgăduinţă.

  Sylvia Jacobsen

  Ştergând lacrimile - 2017. Poţi simţi că Dumnezeu te ține în braţele Sale? El te va purta peste durere şi suferinţă şi niciodată nu te va lăsa, nici nu te va părăsi. Ţine-te de această făgăduinţă.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...