Articolul precedentStăruința în rugăciune
  Articolul următorInfecţia păcatului

  Sunt recunoscătoare pentru picioarele mele

  „Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos.” Filipeni 4:19

  Sunt recunoscătoare pentru picioarele mele – pentru puterea pe care o am în ele. Puteţi crede că e puţin ciudat, din moment ce am fost paralizată timp de 25 de ani.

  În primii câţiva ani după accident, stând în picioare, am putut să mă mişc de pe un picior pe altul şi nu eram necăjită de dureri din cauza presiunii, din moment ce puteam să-mi contractez cvadricepşii. Îmi place să arăt „normal”.

  Dar în anul următor, m-am rănit şi piciorul stâng s-a infectat serios. După ce am văzut că s-a colorat în diferite nuanţe de albastru, verde şi mov, am stat în spital cinci săptămâni.

  Am crezut că doctorul meu avea un ciudat simţ al umorului, din cauză că el continua să spună că trebuia să-mi amputeze piciorul. Nu mi-am dat seama, decât după ce mi-a trecut, că el credea într-adevăr că trebuia să-l amputeze. După această cădere mi-a fost imposibil să mă mai ridic în picioare, dar încă puteam să-mi folosesc cvadricepşii şi să arăt normal.

  Din nefericire, şase ani mai târziu, am căzut cu adevărat rău. Mi-am fracturat femurul şi a trebuit să fie pus în ghips tot piciorul. Doctorul era îngrijorat din cauza localizării fracturii şi a început să se pregătească pentru amputare, „pentru orice eventualitate”. Nu eram prea îngrijorată, din moment ce Dumnezeu mă veghease şi când am avut o fractură de coloană cervicală. Dar, după un timp scurt, am început să simt o durere. Am încercat cu greu să o ignor, dar devenea din ce în ce mai mare. Curând, am intrat în spital cu o durere cumplită, din moment ce nu-mi mai puteam folosi cvadricepşii.

  Am stat în spital, apoi ţintuită la pat, acasă, timp de şase luni. Dar durerea mi-a trecut şi piciorul s-a vindecat fără operaţie.

  Isus a spus că El va avea grijă de toate nevoile noastre. El a avut grijă chiar de nevoile despre care niciodată n-am crezut că le aveam! Acum vedeţi de ce sunt recunoscătoare pentru picioarele mele. El mi-a dat un dar special – încă arăt normal.

  Uneori nu ne dăm seama cât de recunoscători trebuie să fim, până nu ne întâlnim cu cineva care are mai puţin! Dumnezeu este atât de bun! Ce dar special ţi-a dat ţie? Mulţumeşte-i astăzi pentru acest dar.

  Therese L. Allen

  Sunt recunoscătoare pentru picioarele mele - 2017. Uneori nu ne dăm seama cât de recunoscători trebuie să fim, până nu ne întâlnim cu cineva care are mai puţin! Dumnezeu este atât de bun! Ce dar special ţi-a dat ţie? Mulţumeşte-i astăzi pentru acest dar.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...