Articolul precedentEste aceasta voia lui Dumnezeu?
  Articolul următorOmul care nu s-a îndoit

  Creând o inima noua

  Curaţeşte-mă cu isop şi voi fi curat; spală-mă şi voi fi mai alb decât zăpada…Zideşte în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou şi statornic. Psalmul 51:7,10

  De două ori am ajuns la urgenţă, pentru că aveam pulsul de peste 160 de bătăi pe minut, care dura câteva ore. De fiecare dată, a fost nevoie de medicaţie intravenoasă, ca să încetinească ritmul prea rapid. Tratarea problemei mele cerea monitorizare atentă şi altă medicaţie specifică şi echipament de urgenţă. Cardiologul spunea că inima mea putea fi vindecată. Tratamentul era o procedură numită ablaţie.

  În câteva zile, doctorul m-a programat pentru ablaţie. Am venit la spital dimineaţa devreme. Doi medici, o asistentă medicală şi un tehnician m-au însoţit.

  Ei au pus patru electrozi într-o venă largă, care duce sânge în atriul drept al inimii. Un alt electrod a mers în vena jugulară şi altul în atriul drept. Unul dintre cardiologi manipula cei cinci electrozi, pe când celălalt, cu ajutorul computerului, monitoriza reacţia inimii mele, în timp ce electrozii cercetau suprafaţa interioară a camerei inimii, pentru a găsi circuitul greşit al ei. O dată ce echipa a găsit vinovatul, tehnicianul, cu un alt computer, a aplicat căldură pentru a arde ţesutul nedorit.

  În acest timp, am simţit o senzaţie foarte caldă în zona inimii. Inima caldă m-a făcut să mă simt bine în tot corpul. Echipa a repetat procedeul încă de două ori. De fiecare dată, am savurat senzaţia de căldură. Doream să păstrez acea senzaţie pentru totdeauna. În cinci ore şi jumătate, au terminat procedura şi cardiologul mi-a dat o veste bună. Nu voi avea nevoie de un aparat care să-mi regleze pulsul.

  Dar păcatul din inima mea? Ca să fie îndepărtat, nu va fi nevoie de doi medici, o asistentă medicală, un tehnician, două computere şi cinci electrozi. Doar de Isus. El este Creatorul de inimi curate – pe loc, imediat ce Îl inviţi înăuntru.

  Isus nu are nevoie de cinci ore şi jumătate şi nici de programare. Invită-L pur şi simplu înăuntru. Strălucirea caldă a prezenţei Sale este o căldură care nu te părăseşte niciodată.

  O, Doamne, creează în mine o inimă curată.
  Fă-mă să simt prezenţa vindecătoare a Duhului Tău!
  Fă ca dragostea lui Isus să îmi umple sufletul astăzi şi în fiecare zi – Amin.

  Elizabeth Sterndale

  Creând o inima noua - 2017. Dar păcatul din inima mea? Ca să fie îndepărtat, nu va fi nevoie de doi medici, o asistentă medicală, un tehnician, două computere şi cinci electrozi. Doar de Isus. El este Creatorul de inimi curate - pe loc, imediat ce Îl inviţi înăuntru.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...