Hormonii și fericirea

  Nu mă lepăda de la faţa Ta şi nu lua de la mine Duhul Tău cel Sfânt. Dă-mi iarăşi bucuria mântuirii Tale şi sprijineşte-mă cu un duh de bunăvoinţă. Psalmi 51:11-12

  În primii 30 de ani de viaţă, m-am luptat cu o depresie teribilă şi fără speranţă, combinată cu episoade de plâns, oboseală, o dispoziţie proastă, paranoia, coşmaruri şi dureri de mijloc. Menstruaţia îmi venea la două săptămâni şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi aflat într-o groapă adâncă şi neagră.

  Uneori, aş fi dorit ca viaţa mea să se termine. Fusesem consultată de mai mulţi doctori și ei voiau să îmi scrie reţete de Valium şi îmi spuneau să contactez psihiatri. În cele din urmă, în disperare şi confuzie, am strigat: „Doamne, dacă eşti acolo, te rog ajută-mă! Adu bucurie şi echilibru în viaţa mea.”

  În ziua imediat următoare, m-a sunat o soţie de pastor dintr-un oraş îndepărtat. Ea a spus: „Kathy, am auzit că treci printr-o depresie serioasă. Vreau să-ţi recomand un medic.”

  Nu mai voiam nici un doctor, dar ea m-a convins să merg. După ce doctorul m-a ascultat, explicându-i simptomele, răspunsul lui m-a uimit. El a spus: „Vă pot ajuta. Cred că aveţi endometrioză. Aceasta înseamnă că atunci când aveţi menstruaţia, ovarele vă sunt afectate în aşa fel, încât ele nu produc destul estrogen şi progesteron.”

  M-a programat imediat pentru o laparoscopie, care a dovedit că diagnosticul său era corect. Cu o histerectomie şi terapie cu estrogeni, simptomele mele au dispărut, iar Dumnezeu mi-a redat bucuria de a trăi.

  Împărtăşesc această experienţă pentru că îi poate ajuta şi pe alţii care suferă de o asemenea boală ce a fost neglijată sau diagnosticată greşit. Înainte de experienţa mea, am avut o prietenă cu simptome asemănătoare, care s-a sinucis. Ea n-a văzut nici o cale de ieşire din acea groapă întunecată.

  Sunt atât de recunoscătoare că Dumnezeu m-a condus la un profesionist care mi-a înţeles starea. Când ne pierdem bucuria şi echilibrul în vieţile noastre, avem nevoie de prieteni şi profesionişti care să ne ajute. Dar mai mult decât orice, trebuie să ne dăm seama de totala noastră dependenţă de Dumnezeu.

  Ştiu din experienţă personală că Marele Medic înţelege ce este nevoie pentru viaţa fiecăruia dintre noi, ca să ne restaureze şi să ne susţină cu atingerea Lui vindecătoare de echilibru şi bucurie.

  De ce vindecare ai nevoie azi pentru a-ți restaura bucuria şi echilibrul în viaţă şi în familia ta?

  Kathy Corwin

  Hormonii și fericirea - 2017. Ştiu din experienţă personală că Marele Medic înţelege ce este nevoie pentru viaţa fiecăruia dintre noi, ca să ne restaureze şi să ne susţină cu atingerea Lui vindecătoare de echilibru şi bucurie.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...