Articolul precedentŞi-a pierdut minţile
  Articolul următorÎn mâna mea n-aduc nimic

  Dedicarea unei mame

  Cine poate găsi o femeie cinstită? Ea este mai de preț decât mărgăritarele..Fiii ei se scoală şi o numesc fericită. Proverbe 31:10.28

  Napoleon a spus odată: „Să aibă Franţa mame bune şi ea va avea fii buni. Destinul viitor al unui copil… este totdeauna… lucrarea mamei.” S-a căsătorit cu Ken când aveau amândoi 17 ani şi amândoi renunţaseră la liceu. Ken arăta bine, cânta la chitară într-o formaţie locală şi avea o slujbă la un depozit de cherestea. Ce ai fi putut cere mai mult? Nu conta că înjura puţin şi bea mult.

  Viaţa mergea bine. Dar lucrurile s-au schimbat când ea s-a alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Acum, în loc să petreacă noaptea în taverna locală cu formaţia, citeşte Biblia şi încearcă să-i înveţe pe cei trei băieţi poznaşi şi neastâmpăraţi ai ei textul de memorizat.

  Ken nu avea nimic împotriva religiei soţiei sale, dar a clarificat că vineri seara, ca în fiecare seară, o va petrece cu Budweiser şi prietenii lui, la tavernă. Şi tot aşa, timp de doisprezece ani sau mai mult, această mamă de curând creştină, care se lupta, petrecea primele ore ale Sabatului cântând „Isus mă iubeşte”, după care îngenunchea cu băieţii ei. În fiecare sâmbătă dimineaţa, în timp ce tata mergea la muncă, mama îşi ducea copiii ei energici la Şcoala de Sabat, la biserică. Ea s-a sacrificat ca să-i dea la şcoala bisericii şi îi ducea la întâlnirile de exploratori, la taberele bisericii şi la întâlnirile de sâmbătă seara. Tânăra mamă i-a învăţat pericolele abuzului de anumite substanţe şi importanţa unui stil de viaţă sănătos. A făcut toate acestea singură.

  Uneori, credea că era o lucrare descurajantă, grea, lipsită de răsplată şi recunoştinţă. Dar rugăciunile şi dedicarea mamelor fac minuni… pentru că eu sunt fiul acelei mame.

  Faptul că sunt astăzi pastor, şi nu într-o tavernă din apropiere, este în mare măsură rezultatul hotărârii unei mame ca fiii ei să crească în cunoştinţa şi dragostea de Dumnezeu. Sunt de acord cu Theodore Roosevelt, care spunea: „Mama este bunul suprem al vieţii naturale. Ea este mult mai importantă decât un om de stat, om de afaceri, artist sau om de ştiinţă, de succes.”

  Astăzi este ziua în care trebuie să te scoli şi să o numeşti pe mama ta fericită. Sau de ce să n-o suni şi să-i spui căt de mult apreciezi ceea ce a făcut pent ru tine?

  Steven L. Haley

  Dedicarea unei mame - 2017. „Mama este bunul suprem al vieţii naturale. Ea este mult mai importantă decât un om de stat, om de afaceri, artist sau om de ştiinţă, de succes.” Theodore Roosevelt
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...