Lasă soarele sa strălucească înăuntru

  Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii și tămăduirea va fi sub aripile Lui. Maleahi 4:2

  Soarele are atâtea proprietăţi de vindecare, încât este unul dintre cele mai bune medicamente preventive ale lui Dumnezeu. Ştiinţa medicală a descoperit că are efect în reducerea tensiunii arteriale crescute, normalizarea zahărului în sânge şi a colesterolului şi chiar ajută la reducerea obezităţii prin stimularea glandei tiroide, care reglează ritmul în care organismul arde calorii. Cu mulţi ani în urmă, ştiinţa medicală a descoperit că razele vindecătoare ale soarelui ajutau la vindecarea tuberculozei, distrugând bacteriile care produceau boala. Soarele îmbunătăţeşte dispoziţia. Este cu adevărat unul dintre reducătorii de stres naturali ai lui Dumnezeu.

  Cât de potrivit este ca Dumnezeu, care a creat soarele şi i-a dat toate aceste caracteristici vindecătoare, să Se numească pe Sine Soarele neprihănirii! Pentru cei care îl iubesc pe Dumnezeu şi aleg să-L invite în inimile lor, în fiecare dimineaţă, Isus Se ridică cu vindecare sub aripile Lui.

  Exact cum soarele împrăştie toate umbrele şi întunericul nopţii, şi trimite razele vindecătoare în fiecare lucru viu, facându-l să crească şi să înflorească, Isus vine să îndepărteze întunericul şi umbra din vieţile noastre. El soseşte cu o nouă cantitate de energie fizică, mintală, spirituală şi emoţională pentru problemele pe care le întâmpinăm în fiecare zi.

  Dacă vedeţi că puterea vă părăseşte şi tânjiţi după curaj şi tărie pentru a depăşi dificultăţile vieţii sau dacă vreţi să aveţi succes în împărtăşirea dragostei lui Isus, deschideţi-vă inima şi lăsaţi Soarele să strălucească înăuntru!

  Isuse, Soare al neprihănirii, vino în inima mea;
  Împrăştie umbrele întunericului, atinge-mă şi dă-mi vindecarea Ta.
  Isuse, Soare al neprihănirii, sub aripile Tale este vindecare;
  Strălucind peste viaţa mea, inima mea şi vocea mea înalţă o cântare!
  Isuse, Soare al neprihănirii, îndepărtează întunericul nopţii;
  Dă-mi putere să împărtăşesc dragostea Ta; umple-mă cu lumina vieţii.
  Isuse, Soare al neprihănirii, mi-e dor să-Ţi văd faţa:
  Prin harul Tău cel uimitor, fă-mă să-Ţi trăiesc viaţa.

  Gândeşte-te la trei lucruri pe care le poți face azi, ca să-ţi deschizi inima spre Soarele neprihănirii.

  Kay Collins

  Lasă soarele sa strălucească înăuntru - 2017. Cât de potrivit este ca Dumnezeu, care a creat soarele şi i-a dat toate aceste caracteristici vindecătoare, să Se numească pe Sine Soarele neprihănirii! Pentru cei care îl iubesc pe Dumnezeu şi aleg să-L invite în inimile lor, în fiecare dimineaţă, Isus Se ridică cu vindecare sub aripile Lui.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...