Lasă soarele sa strălucească înăuntru

Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii și tămăduirea va fi sub aripile Lui. Maleahi 4:2

Soarele are atâtea proprietăţi de vindecare, încât este unul dintre cele mai bune medicamente preventive ale lui Dumnezeu. Ştiinţa medicală a descoperit că are efect în reducerea tensiunii arteriale crescute, normalizarea zahărului în sânge şi a colesterolului şi chiar ajută la reducerea obezităţii prin stimularea glandei tiroide, care reglează ritmul în care organismul arde calorii. Cu mulţi ani în urmă, ştiinţa medicală a descoperit că razele vindecătoare ale soarelui ajutau la vindecarea tuberculozei, distrugând bacteriile care produceau boala. Soarele îmbunătăţeşte dispoziţia. Este cu adevărat unul dintre reducătorii de stres naturali ai lui Dumnezeu.

Cât de potrivit este ca Dumnezeu, care a creat soarele şi i-a dat toate aceste caracteristici vindecătoare, să Se numească pe Sine Soarele neprihănirii! Pentru cei care îl iubesc pe Dumnezeu şi aleg să-L invite în inimile lor, în fiecare dimineaţă, Isus Se ridică cu vindecare sub aripile Lui.

Exact cum soarele împrăştie toate umbrele şi întunericul nopţii, şi trimite razele vindecătoare în fiecare lucru viu, facându-l să crească şi să înflorească, Isus vine să îndepărteze întunericul şi umbra din vieţile noastre. El soseşte cu o nouă cantitate de energie fizică, mintală, spirituală şi emoţională pentru problemele pe care le întâmpinăm în fiecare zi.

Dacă vedeţi că puterea vă părăseşte şi tânjiţi după curaj şi tărie pentru a depăşi dificultăţile vieţii sau dacă vreţi să aveţi succes în împărtăşirea dragostei lui Isus, deschideţi-vă inima şi lăsaţi Soarele să strălucească înăuntru!

Isuse, Soare al neprihănirii, vino în inima mea;
Împrăştie umbrele întunericului, atinge-mă şi dă-mi vindecarea Ta.
Isuse, Soare al neprihănirii, sub aripile Tale este vindecare;
Strălucind peste viaţa mea, inima mea şi vocea mea înalţă o cântare!
Isuse, Soare al neprihănirii, îndepărtează întunericul nopţii;
Dă-mi putere să împărtăşesc dragostea Ta; umple-mă cu lumina vieţii.
Isuse, Soare al neprihănirii, mi-e dor să-Ţi văd faţa:
Prin harul Tău cel uimitor, fă-mă să-Ţi trăiesc viaţa.

Gândeşte-te la trei lucruri pe care le poți face azi, ca să-ţi deschizi inima spre Soarele neprihănirii.

Kay Collins

Jan Kuzma
Jan Kuzma
Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video