Articolul precedentÎnvăţători necredincioşi
  Articolul următorVino așa cum ești

  Rugăciunea unui vindecător rănit

  Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu sâ putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz! 2 Corinteni 1:3-4

  Tată iubitor, în aceste momente liniştite, înainte de a începe o altă zi cu oameni bolnavi şi îndureraţi…

  Fă ca din toată mulţimea de gânduri, de cuvinte şi de tăceri, pe unde trec, şi din misterul şi minunea de a fi un lucrător în domeniul sănătăţii, vocea Ta să-mi vorbească din ce în ce mai adânc, ca să mă ajute să ştiu cât de mult o lume obosită şi foarte bolnavă, dar foarte minunată, are nevoie de ceea ce Tu poţi face prin mine.

  Ajută-mă să ştiu că există cuvinte ale adevărului şi vindecării, care pot să rămână nerostite niciodată, dacă eu nu le spun; şi fapte de compasiune şi grijă, care pot rămâne nefăcute niciodată, dacă eu nu le fac.

  Ajută-mă să nu amestec niciodată succesul cu victoria şi eşecul cu înfrângerea.

  Ajută-mă să pot tolera acele momente de neştiinţă, netratare şi nevindecare.

  Ajută-mă să fac faţă realităţii lipsei mele de putere uneori şi nevoii mele de putere şi tărie de la Tine.

  Ajută-mă să-mi amintesc că, în spatele fiecărui zâmbet, luceşte o lacrimă, în fiecare îmbrăţişare, se află singurătate; în fiecare prietenie, distanţă; şi în toate formele de lumină, întuneric. Că, fără Tine şi fără dragoste, nu există decât lacrimi, singurătate, distanţă şi întuneric.

  Acum, când merg să mă întâlnesc cu pacienţii mei, fie ca bătaia inimii mele să fie caldă şi proprie, speranţele mele să nu fie prăbuşite sau risipite, dragostea mea să nu fie clătinată şi angajamentul meu să nu fie încălcat.

  Şi fă să vină mai curând ziua în care eu şi pacienţii mei vom sta înaintea tronului Tău, toţi vindecaţi şi lăudându-Ţi Numele în veci.

  Amin.

  Este cineva despre care ştii că va beneficia de atingerea ta vindecătoare? Fă această rugăciune şi fie ca Dumnezeu să-ţi dea energia şi înţelepciunea Duhului Sfânt, ca să-i poţi mângâia pe cei răniţi.

  Wil Alexander

  Rugăciunea unui vindecător rănit - 2017. Ajută-mă să ştiu că există cuvinte ale adevărului şi vindecării, care pot să rămână nerostite niciodată, dacă eu nu le spun; şi fapte de compasiune şi grijă, care pot rămâne nefăcute niciodată, dacă eu nu le fac.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...