Articolul precedentÎnvăţători necredincioşi
  Articolul următorVino așa cum ești

  Rugăciunea unui vindecător rănit

  Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu sâ putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz! 2 Corinteni 1:3-4

  Tată iubitor, în aceste momente liniştite, înainte de a începe o altă zi cu oameni bolnavi şi îndureraţi…

  Fă ca din toată mulţimea de gânduri, de cuvinte şi de tăceri, pe unde trec, şi din misterul şi minunea de a fi un lucrător în domeniul sănătăţii, vocea Ta să-mi vorbească din ce în ce mai adânc, ca să mă ajute să ştiu cât de mult o lume obosită şi foarte bolnavă, dar foarte minunată, are nevoie de ceea ce Tu poţi face prin mine.

  Ajută-mă să ştiu că există cuvinte ale adevărului şi vindecării, care pot să rămână nerostite niciodată, dacă eu nu le spun; şi fapte de compasiune şi grijă, care pot rămâne nefăcute niciodată, dacă eu nu le fac.

  Ajută-mă să nu amestec niciodată succesul cu victoria şi eşecul cu înfrângerea.

  Ajută-mă să pot tolera acele momente de neştiinţă, netratare şi nevindecare.

  Ajută-mă să fac faţă realităţii lipsei mele de putere uneori şi nevoii mele de putere şi tărie de la Tine.

  Ajută-mă să-mi amintesc că, în spatele fiecărui zâmbet, luceşte o lacrimă, în fiecare îmbrăţişare, se află singurătate; în fiecare prietenie, distanţă; şi în toate formele de lumină, întuneric. Că, fără Tine şi fără dragoste, nu există decât lacrimi, singurătate, distanţă şi întuneric.

  Acum, când merg să mă întâlnesc cu pacienţii mei, fie ca bătaia inimii mele să fie caldă şi proprie, speranţele mele să nu fie prăbuşite sau risipite, dragostea mea să nu fie clătinată şi angajamentul meu să nu fie încălcat.

  Şi fă să vină mai curând ziua în care eu şi pacienţii mei vom sta înaintea tronului Tău, toţi vindecaţi şi lăudându-Ţi Numele în veci.

  Amin.

  Este cineva despre care ştii că va beneficia de atingerea ta vindecătoare? Fă această rugăciune şi fie ca Dumnezeu să-ţi dea energia şi înţelepciunea Duhului Sfânt, ca să-i poţi mângâia pe cei răniţi.

  Wil Alexander

  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...