Articolul precedentÎnvăţători necredincioşi
  Articolul următorVino așa cum ești

  Rugăciunea unui vindecător rănit

  Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu sâ putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz! 2 Corinteni 1:3-4

  Tată iubitor, în aceste momente liniştite, înainte de a începe o altă zi cu oameni bolnavi şi îndureraţi…

  Fă ca din toată mulţimea de gânduri, de cuvinte şi de tăceri, pe unde trec, şi din misterul şi minunea de a fi un lucrător în domeniul sănătăţii, vocea Ta să-mi vorbească din ce în ce mai adânc, ca să mă ajute să ştiu cât de mult o lume obosită şi foarte bolnavă, dar foarte minunată, are nevoie de ceea ce Tu poţi face prin mine.

  Ajută-mă să ştiu că există cuvinte ale adevărului şi vindecării, care pot să rămână nerostite niciodată, dacă eu nu le spun; şi fapte de compasiune şi grijă, care pot rămâne nefăcute niciodată, dacă eu nu le fac.

  Ajută-mă să nu amestec niciodată succesul cu victoria şi eşecul cu înfrângerea.

  Ajută-mă să pot tolera acele momente de neştiinţă, netratare şi nevindecare.

  Ajută-mă să fac faţă realităţii lipsei mele de putere uneori şi nevoii mele de putere şi tărie de la Tine.

  Ajută-mă să-mi amintesc că, în spatele fiecărui zâmbet, luceşte o lacrimă, în fiecare îmbrăţişare, se află singurătate; în fiecare prietenie, distanţă; şi în toate formele de lumină, întuneric. Că, fără Tine şi fără dragoste, nu există decât lacrimi, singurătate, distanţă şi întuneric.

  Acum, când merg să mă întâlnesc cu pacienţii mei, fie ca bătaia inimii mele să fie caldă şi proprie, speranţele mele să nu fie prăbuşite sau risipite, dragostea mea să nu fie clătinată şi angajamentul meu să nu fie încălcat.

  Şi fă să vină mai curând ziua în care eu şi pacienţii mei vom sta înaintea tronului Tău, toţi vindecaţi şi lăudându-Ţi Numele în veci.

  Amin.

  Este cineva despre care ştii că va beneficia de atingerea ta vindecătoare? Fă această rugăciune şi fie ca Dumnezeu să-ţi dea energia şi înţelepciunea Duhului Sfânt, ca să-i poţi mângâia pe cei răniţi.

  Wil Alexander

  Rugăciunea unui vindecător rănit - 2017. Ajută-mă să ştiu că există cuvinte ale adevărului şi vindecării, care pot să rămână nerostite niciodată, dacă eu nu le spun; şi fapte de compasiune şi grijă, care pot rămâne nefăcute niciodată, dacă eu nu le fac.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...