Articolul precedentNe place de Steve Jobs?
  Articolul următorPocăința este un dar

  „Sticla cu medicamente” originală a lui Dumnezeu

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. Filipeni 4:19

  Am mers într-o zi să vizitez o prietenă şi am observat masa ei acoperită cu sticluţe mici şi albe – o farmacie de casă, cu vitamine, minerale şi alte substanţe. Luând o sticluţă pe a cărei etichetă scria polen de albine, am întrebat:

  – Cu ce te ajută asta?

  – Îmi dă energie, a răspuns ea.

  Când am luat o altă sticluţă, ea a explicat:

  – Asta mă ajută să-mi controlez glicemia.

  După examinarea mea sumară, mi-am dat seama că ea era convinsă de nevoia de a lua o mână de pastile în fiecare zi.

  În planul Său original, Dumnezeu a plantat o grădină şi i-a spus lui Adam să mănânce după plăcere din ea. O grădină oferea toţi nutrienţii de care el avea nevoie pentru bunăstarea lui. Acest lucru e încă valabil.

  Oamenii de ştiinţă au identificat un model de hrană numit Ghidul Piramidei Hranei, care ne va suplini toate nevoile zilnice. Se recomandă servirea a cinci până la nouă tipuri diferite de legume şi fructe în fiecare zi. Dar un sondaj recent al guvernului a aflat că doar 23% dintre americani mănâncă cel puţin 5 fructe şi legume pe zi.

  Urmând recomandările Ghidului Piramidei Hranei, vom suplini nevoile noastre zilnice de nutrienţi. Dar mulţi dintre noi mănâncă mai degrabă hrană rafinată, pregătită, căreia îi lipsesc multe dintre substanţele nutritive, care se găsesc în fructe şi legume, şi apoi luăm o mână de pastile ca să împăcăm deficienţa.

  Fructele, cerealele, nucile şi legumele au mii de substanţe, cele mai multe neidentificate, care contribuie la sănătatea noastră. Ele sunt „sticluţele cu medicamente” ale lui Dumnezeu pentru noi! Mâncând hrană rafinată, ne limităm cantitatea de substanţe filochimjce ingerate şi alte substanţe pe care Dumnezeu le-a destinat hranei noastre şi astfel trebuie să ne suplimentăm alimentaţia cu substanţe artificiale.

  Participând la studiu zilnic şi rugăciune, putem primi incredibila putere a lui Dumnezeu, pe care El ne-o dă pentru a lua hotărâri corecte, clare şi precise privind dieta noastră. Dacă ne supunem voinţa dorinţelor lui Dumnezeu, El ne va da capacitatea de a alege dieta care ne va suplini toate nevoile zilnice.

  Doamne, Creatorul tuturor lucrurilor vii, Te rog dă-mi putere să fac astăzi alegerile corecte, care vor promova sănătatea şi bunăstarea mea. Ajută-mă să mănânc hrana pe care Tu ai creat-o, ca sd-mi înidmpine nevoile nutritive, căci ştiu că aceasta este voia Ta pentru mine. iţi mulţumesc pentru varietatea de plăceri pe care mi-o oferi pentru susţinere şi sănătate. Amin.

  Crystal Whitten

  „Sticla cu medicamente” originală a lui Dumnezeu - 2017. Mâncând hrană rafinată, ne limităm cantitatea de substanţe filochimjce ingerate şi alte substanţe pe care Dumnezeu le-a destinat hranei noastre şi astfel trebuie să ne suplimentăm alimentaţia cu substanţe artificiale.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...