Articolul precedentAtitudine
  Articolul următorFântâna a fost săpată

  Ofertă specială

  „În dragostea Lui, ne-a rânduit mai dinainte să fim înfiați prin Isus Hristos, după bună plăcere a voii Sale.” Efeseni 1:4-5

  De-a lungul unei perioade de aproape șase ani, fiul nostru își dorea tot timpul o surioară, chiar dacă știa că va fi periculos pentru mama lui să aibă un alt copil. Am discutat despre această cu verișoara noastră, care lucra la sala de nașteri din maternitatea unui spital și am rugat-o să ne anunțe în cazul în care ar apărea un bebeluș pentru adoptare.

  Au trecut de atunci patru ani. Uitaserăm de mult conversația cu verișoara noastră când telefonul a sunat într-o după-amiază ploioasă, de duminică. Ea ne-a întrebat dacă mai eram încă interesați să adoptăm. După ce ne-am rugat și am fost cu toții de acord, am aranjat să ne întâlnim cu asistentul social și medicul, într-o oră.

  În trei ore, ne-am hotărât asupra numelui și priveam la pachetul nostru roz. După douăzeci și trei de ore de la primirea telefonului, aveam bebelușul acasă, iar familia noastră și familia de la adunare au adus biberoane, scutece, hăinuțe, un cărucior, o cădiță. Lapte praf și chiar un pediatru.

  Totuși, în mintea noastră ne întrebam: O vom iubi pe Traci așa cum îl iubeam pe Matthew? Va răspunde ea dragostei noastre? Vom reuși să trecem prin procesul de adoptare? Dacă părinții ei se răzgândeau? Dar moștenirea genetică a lui Traci?

  Curând, noul tătic al lui Traci știa că nu-și putea iubi mai mult de atât fetița. Mămica ei îi adoră energia și personalitatea, iar fratele ei se delecta ținând-o în brațe și gâdilând-o, ca s-o facă să râdă. Nimic altceva nu mai conta.

  În timp ce o priveam pe Traci răspunzând dragostei noastre, ne-am dat seama mai bine de ceea ce ne-a oferit Dumnezeu când ne-a înfiat și cât de adânc rănit Se simte El când îl renegăm.

  Dumnezeul Universului ne-a spus: „Vă voi face fiii și fiicele Mele;… veți deveni membri ai familiei regale și copii ai Regelui cerului” (Mărturii, vol. 2, p. 582).

  Să răspundem așa cum face micuța Traci – cu cea mai mare dragoste și încredere – și să acceptăm incredibila onoare de a face parte din familia Sa. Dacă alegem să fim „o ofertă specială” pentru Isus, cu toții putem fi adoptați ca moștenitori ai Regelui și ce bucurie cerească va aduce această!

  De ce este nevoie ca să fii adoptat în familia lui Dumnezeu? „Ieșiți din mijlocul lor și separați-vă, spune Domnul, și Eu vă voi primi, și veți fi fii și fiice ai Domnului celui Atotputernic.” Ce făgăduință!

  Rob, Debbie & Matthew Purvis

  Ofertă specială - 2017. De ce este nevoie ca să fii adoptat în familia lui Dumnezeu? „Ieșiți din mijlocul lor și separați-vă, spune Domnul, și Eu vă voi primi, și veți fi fii și fiice ai Domnului celui Atotputernic. Ce făgăduință!
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...