Articolul precedentO adevărată forţă
  Articolul următorPământ sfânt

  Binecuvântări din partea apei

  Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, în veac nu-i va fi sete; Ba încă apa pe care i-o voi da Eu se va preface într-un izvor care va țâșni în viața veșnică. Ioan 4:14

  Isus este izvorul apei vii și, dacă bem din acel izvor în fiecare zi, El ne va împlini nevoile noastre spirituale. Nu cu mult timp în urmă, am avut o experiență care mi-a demonstrat importanța de a bea apă des dintr-un izvor de apă, în sens literal!

  M-am trezit într-o dimineață cu o durere severă în partea inferioară a abdomenului, care a persistat mai mult de o oră. Când durerea a devenit de nesuportat, am mers la spital, la urgență. Medicul m-a examinat și apoi a plecat fără să spună nimic. După un timp, am chemat o asistentă, ca să aflu ce se întâmpla. Ea mi-a spus că medicul încerca să-l scoată pe chirurg din sala de operație, ca să mă examineze și să-mi explice că s-ar putea să am nevoie de o intervenție chirurgicală.

  Gândul la operație mă speria. Când doctorul s-a întors, i-am spus că nu eram pregătită pentru operație și i-am cerut să mă externeze, pentru că mă simțeam mai bine. Deși era îngrijorat, mi-a completat biletul de ieșire și mi-a dat o rețetă cu pastile calmante. Mi-a spus că, dacă voi mai avea dureri, va trebui să mă întorc pentru o examinare completă și să fiu pregătită pentru operație.

  În ziua următoare, am fost la un specialist în remedii naturale, ca să mă consulte, și acesta a sugerat că problema mea s-ar putea să aibă de a face cu constipația, pentru că nu beam suficientă apă.

  Am început să beau șase pahare de apă pe zi. La scurt timp după aceea, durerea mi-a dispărut treptat. Am continuat să beau șase pahare de apă zilnic și nu am mai avut probleme cu durerea de abdomen. Am fost norocoasă că tratamentul pentru problema mea era atât de simplu, din moment ce îmi dau seama că durerea abdominală persistentă poate indica probleme serioase, care, într-adevăr, au nevoie de intervenție chirurgicală.

  Acest incident a fost o lecție importantă pentru mine. Așa cum avem nevoie să bem zilnic apă, ca să ne păstrăm sănătatea fizică, la fel trebuie să continuăm să bem zilnic apă din izvorul spiritual, ca să ne păstrăm sănătatea spirituală. Dacă cantitatea nu este suficientă, nu vom experimenta beneficiile spirituale depline, de care avem nevoie.

  Doamne, ajută-mă să beau șase-opt pahare de apă, zilnic, ca să-mi păstrez sănătos organismul și dă-mi să beau mereu din apa vieții Tale, ca să nu fiu însetat nici din punct de vedere spiritual.

  Ouila Abraham

  Binecuvântări din partea apei - 2017. Așa cum avem nevoie să bem zilnic apă, ca să ne păstrăm sănătatea fizică, la fel trebuie să continuăm să bem zilnic apă din izvorul spiritual, ca să ne păstrăm sănătatea spirituală. Dacă cantitatea nu este suficientă, nu vom experimenta beneficiile spirituale depline, de care avem nevoie.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...