Articolul precedentUneşte punctele
  Articolul următorPescari de oameni

  Pace deplină

  Celui cu inima tare Tu îi chezășuiești pacea, da, pacea, căci se încrede în Tine. Isaia 26:3

  Mi-a plăcut întotdeauna făgăduința lui Isaia că, dacă ne concentrăm mințile asupra lui Dumnezeu și ne încredem în El, El ne va da pace deplină. Dar nu m-am gândit niciodată că aș putea vedea această făgăduință împlinită într-unul din copiii mei. De-a lungul unei perioade de patru ani, am privit lupta lui Doreen de a trăi cu un glioblastom, un tip de cancer care creștea foarte repede în lobul ei frontal drept.

  După, prima intervenție chirurgicală, doctorii au estimat că mai avea de trăit între șase și optsprezece luni. Ea avea doar 47 de ani, o fiică de 9 ani și un soț pentru care trebuia să trăiască, așa că a ales să meargă la Clinica Livingstone din San Diego, unde cancerul se trata prin îmbunătățirea sistemului imunitar. Ea a urmat programul lor cu rigurozitate, ceea ce includea o alimentație naturală, nerafinată, vitamine și o mulțime de plante.

  Curând după prima operație, ea a urmat instrucțiunile biblice ale ungerii și rugăciunii pentru vindecare. Și-a cercetat sufletul și s-a asigurat că toate lucrurile erau bune între ea și Dumnezeu și între ea și cei din jur. înainte de ungere, și rezultatul a fost o pace incredibilă, răspândită pe fața ei. Ea a spus: „Poate că nu voi fi niciodată bine, sau ameliorată, dar sunt vindecată.”

  Timp de doi ani s-a bucurat de viață, până când tumoarea a cauzat o stare asemănătoare accidentului vascular cerebral. După a doua operație, și-a revenit remarcabil, și un alt an i-a fost îngăduit. Apoi, a treia operație și radiație. Dar timpul se scurgea repede. După a patra operație, era parțial paralizată și avea nevoie tot timpul de îngrijire medicală. Patru luni mai târziu a murit.

  Dar tot timpul, ea a fost o persoană îndelung răbdătoare, tăcută, liniștită și a continuat cu dieta ei aleasă cu grijă până când n-a mai putut mânca. Tot timpul împărtășea credința ei cu cei pe care îi întâlnea, și mai mulți medici clătinau capul a neîncredere că putea fi încă în viață. Atunci ea îi îndrepta spre Dumnezeu și spunea: „Asta se numește intervenție divină!”

  Gândindu-mă la aceasta, Dumnezeu intervine în multe feluri, uneori prin vindecare miraculoasă. Dar poate cea mai mare intervenție dintre toate este cea a păcii perfecte în fața morții.

  Dacă ești în necaz și faci față unui viitor nesigur, sau chiar dacă nu ești în această situație, cere intervenția divină a lui Dumnezeu pentru pace deplină. El a promis-o tuturor, dacă avem credință și ne vom păstra mințile concentrate asupra Lui.

  Mary Paulson Lauda

  Pace deplină - 2017. Dacă ești în necaz și faci față unui viitor nesigur, sau chiar dacă nu ești în această situație, cere intervenția divină a lui Dumnezeu pentru pace deplină. El a promis-o tuturor, dacă avem credință și ne vom păstra mințile concentrate asupra Lui.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...