Ia-ți încărcătura pentru viață

  Apropiați-vă de Dumnezeu și El Se va apropia de voi. Iacov 4:8

  Lumina soarelui încarcă electric moleculele din aer și le face negative. Dar problema celor mai mulți dintre noi este că ajungem să respirăm prea mult aer încărcat pozitiv din cauza încălzirii și aerului condiționat. Aceasta poate duce la dureri de cap, obstrucție nazală, oboseală și amețeală. Pe lângă aceasta, s-a dovedit că aerul încărcat pozitiv deprimă glandele suprarenale și diminuează secreția hormonilor esențiali în a face față stresului. De aceea, pentru bunăstarea ta, este atât de important să exersezi în lumina soarelui și să inspiri adânc din acel aer proaspăt încărcat cu ioni negativi.

  Nu e interesant că, înainte ca oamenii de știință să descopere aceste informații despre unele dintre efectele vătămătoare ale respirării de aer închis, Ellen White scria: „Aerul este binecuvântarea gratuită a cerului, calculată să electrifice întregul organism… Efectele produse de locuirea în camere închise, neaerisite, sunt acestea: organismul devine slab și nesănătos, circulația este încetinită, sângele se mișcă leneș prin organism, pentru că nu este curățit și revitalizat de aerul curat și reînviorător al cerului. Mintea devine deprimată și încețoșată, în timp ce întregul corp este moleșit, și febre, și alte boli acute sunt gata să ia naștere” (Mărturii, vol. 1, pp. 717-719).

  Un lucru asemănător se aplică vieților noastre spirituale. Ellen White spune: „Influența gândurilor și acțiunilor fiecărei persoane îl înconjoară cu o atmosferă invizibilă, care este în mod inconștient respirată de toți cei care vin în contact cu el.” (ibid., vol. 5, p. 111). Aceasta este înfricoșător, pentru că nu vrem ca atitudinile noastre negative să-i afecteze pe ceilalți. Dar există un remediu. „Când Domnul vede efortul hotărât de a menține gânduri curate, El va atrage mintea ca un magnet, și va curăța gândurile, și le va ajuta să se curețe de orice păcat ascuns” (A Solemn Appeal, p. 76).

  Așa că lasă magnetul. Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, să te atragă și vei primi încărcătura care îți poate schimba viața!

  Dumnezeu este cea mai mare sursă de putere în lume.

  Ce faci ca să devii conectat la sursa Lui infinită?

  Rise Rafferty

  Ia-ți încărcătura pentru viață - 2017. „Când Domnul vede efortul hotărât de a menține gânduri curate, El va atrage mintea ca un magnet, și va curăța gândurile, și le va ajuta să se curețe de orice păcat ascuns”
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...