Articolul precedentDa, Dumnezeu există!
  Articolul următorIsus descoperit în moarte

  Mana de dimineață

  Scoală-te, căci iată ziua (pe care o) dă Domnul… în mâinile tale. Într-adevăr, Domnul merge înaintea ta. Judecători 4:14

  Ce cuvinte minunate să începi o zi nouă! Isus a mers înaintea mea, pregătind ziua. El știe contactele mele de călătorie, problemele, grijile, bucuriile și necazurile zilei. Și El știe deciziile pe care le iau. Nu sunt singur, pentru că El m-a ales să fiu în echipă Sa și pot face toate lucrurile prin El (Fii. 4,13).

  Mâna de dimineață este calea de a începe ziua sănătos: „Consacră-te lui Dumnezeu dimineața, fă din această primă ta lucrare. Rugăciunea ta să fie: „Iartă-mă, Doamne, ca să fiu în întregime al Tău. Îmi așez planurile la picioarele Tale. Folosește-mă astăzi în serviciul Tău. Rămâi cu mine și fă ca toată lucrarea mea să fie făcută în Tine” (Calea către Hristos, p.63).

  Am făcut din aceasta rugăciunea mea din fiecare dimineață, timp de mai mulți ani, și știu că merge. La începutul fiecărei zile, îmi predau viața lui Isus și fac planuri pentru acea zi, conform cu ceea ce mă impresionează El să fac.

  Cu atenție și cu rugăciune, observați ce se întâmplă când te hotărăști să vorbești cu Dumnezeu înainte să vorbești cu ființe omenești. „Când te scoli dimineața, îți simți lipsa de ajutorare și nevoia de a primi tărie în Dumnezeu? Cu umilință și din inimă faci cunoscut Tatălui tău ceresc nevoile tale? Dacă da, îngerii îți marchează rugăciunile; și dacă aceste rugăciuni nu au ieșit de pe buze prefăcute, când ești în pericol de a greși inconștient… îngerul tău păzitor va fi lângă tine, îndemnându-te la o cale mai bună, alegându-ți cuvintele și influențându-ți acțiunile” (Testimonies, vol. 3, pp. 363, 364). Nu este aceasta extraordinar?

  Dar dacă uiți de mană de dimineață și încerci să treci prin zi cu un stomac spiritual gol, observă ce se întâmplă: „Dacă nu faci nici o rugăciune pentru ajutor și putere ca să reziști ispitei, fii sigur că vei rătăci; neglijența ta de a-ți face datoria va fi însemnată în cartea lui Dumnezeu din cer, și vei fi găsit prea ușor în ziua încercării” (ibid.).

  Ai avut în dimineața aceasta mană?

  Obiceiul numărul unu la un creștin de succes este să vorbească cu Dumnezeu înainte de a vorbi cu semenii săi.

  Caris H. Lauda

  Mana de dimineață - 2017. „Dacă nu faci nici o rugăciune pentru ajutor și putere ca să reziști ispitei, fii sigur că vei rătăci; neglijența ta de a-ți face datoria va fi însemnată în cartea lui Dumnezeu din cer, și vei fi găsit prea ușor în ziua încercării”
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...