Articolul precedentCea mai bună poliţă de asigurare
  Articolul următorSemnul sfințirii

  Deschide rezervorul de apă al lui Dumnezeu

  Căci voi turna ape peste pământul însetat și râuri peste pământul uscat; voi turna Duhul Meu peste sămânţa ta ţi binecuvântarea Mea peste odraslele tale. Isaia 44:3

  Totul a început când echipele de montaniarzi din câteva ţări au căutat să fie primele care să cucerească Muntele Everest, cel mai înalt munte din lume. Echipa de elită a Elveţiei, considerată de mulţi ca fiind cea mai bună, a făcut prima încercare, dar a eşuat.

  Un an mai târziu, britanicii s-au hotărât să încerce. În timp ce studiau cu atenţie jurnalele expediţiei elveţiene, ei au făcut o descoperire interesantă. Membrii echipei elveţiene beau mai puţin de două pahare de apă pe zi. Putea fi acesta motivul eşecului lor? În consecinţă, britanicii au comandat mai mult echipament de topire a zăpezii. Oamenii au băut 12 pahare de apă pe zi şi au ajuns în vârf!

  Cei mai mulţi oameni subestimează cantitatea de apă pe care o pierd în timp ce sunt activi. Unii atleţi pierd până la cinci litri. Dacă nu înlocuieşti lichidul pierdut, nu numai că te vei simţi foarte obosit, dar vei pierde şi săruri esenţiale. Dacă aştepţi până ţi se face sete, e prea târziu. Organismul tău suferă deja de deshidratare şi simptome de epuizare.

  Apa este sursa de energie a naturii, depozitată. Te poate ajuta să-ţi zugrăveşti casa sau să tunzi iarba. Fluidul vital îţi dă energie să termini acel maraton pe care credeai că nu vei fi niciodată în stare să-l termini sau să ajungi în vârful unui munte!

  Dar apa poate face mai mult decât atât. Ai vizitat vreodată Palm Springs? Într-o parte, nu vei vedea decât nisip şi plante de deşert, şi chiar în apropiere cresc palmieri cu umbră, iarbă verde din abundenţă şi flori de toate felurile. Care este diferenţa? Apa.

  Duhul lui Dumnezeu este ca apa. Când intră în oameni, schimbarea este evidentă. Energie, motivaţie şi talente înfloresc în viaţă. Oamenii au acum putere să spună „nu” obiceiurilor care i-au ţinut captivi ani de zile. Ei au putere să cucerească munţi de vinovăţie şi confuzie, care păreau de netrecut. Dar aşa cum doar câteva zile fără apă transformă grădina într-un deşert, la fel este şi cu noi. Aşa că, pentru cele mai bune rezultate, bea din abundenţă din Duhul lui Dumnezeu în fiecare zi.

  Bea opt pahare de apă astăzi, chiar dacă nu fi-e sete.

  Rezultatele vor depăşi cu mult eforturile tale.

  Nancy Newball

  Deschide rezervorul de apă al lui Dumnezeu - 2017. Duhul lui Dumnezeu este ca apa. Când intră în oameni, schimbarea este evidentă. Energie, motivaţie şi talente înfloresc în viaţă. Oamenii au acum putere să spună „nu” obiceiurilor care i-au ţinut captivi ani de zile. Ei au putere să cucerească munţi de vinovăţie şi confuzie, care păreau de netrecut.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...