Articolul precedentO, câtă nevoie am de El!
  Articolul următorZiua de naștere a lumii

  Reuniunea clasei: să arăți bine și să te simți grozav

  Apoi noi cei vii care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul. 1 Tesaloniceni 4:17

  Reuniunea de patruzeci de ani de la absolvirea colegiului era peste două luni. „Mi-ar plăcea să scad cel puţin 7 kg în greutate, dar nu prea s-ar părea că pot. Limita mea de greutate superioară a crescut de la 60 la 70 de kg şi acum am chiar 73 kg. N-am cântărit niciodată mai mult, cu excepţia perioadei când eram însărcinată”, i-am spus soţului meu medic.

  Sunt un educator de sănătate, aşa că am mers cu regularitate pe terenul de sport din apropiere şi am alergat. Credeam că eram atentă la ceea ce mâncam în dieta mea semi-vegetariană şi îmi permiteam deserturi doar sâmbăta. Dar, oricât de greu încercam, greutatea mea nu scădea sub 70 de kg. Apoi am auzit o lectură despre o dietă foarte scăzută în grăsimi, bazată pe fibre, care includea fructe, legume, cereale integrale, fasole, mazăre şi linte.

  „Schimbări substanţiale determină rezultate substanţiale”, spunea vorbitorul. Ei bine, eram motivată! M-am rugat pentru ajutorul lui Dumnezeu cu privire la dependenţa mea de zahăr şi am încetat să mai mănânc deserturi, cu excepţia fructelor. M-am înscris într-un club de sănătate, am început să merg pe jos viguros, câte 3 km de trei sau patru ori pe săptămână, şi am tăiat grăsimea din dietă.

  Minunea minunilor! Nu puteam să cred ceea ce îmi arăta cântarul: pierdeam săptămânal între 0,5 kg şi 1,5 kg. Am început să port haine mărime foarte mică. După ce am pierdut cele 8 kg, colesterolul mi-a scăzut cu 25% într-o lună, frecvenţa pulsului mi-a scăzut la 60 de bătăi/minut şi nivelul meu de energie era ridicat.

  Reuniunea clasei a fost extraordinară, dar cel mai bun lucru dintre toate este că îmi menţin noul stil de viaţă. Greutatea mea nu se ridică atâta timp cât continuu să mănânc astfel şi să exersez. Trebuie încă să-mi supraveghez problema ereditară cu colesterolul, aşa că nu pot să lenevesc când e vorba de exerciţiu fizic.

  Nu există nimic mai bun decât să mergi la o reîntâlnire de clasă, arătând bine şi simţindu-te grozav! Aştept cu nerăbdare o altă „reuniune de clasă”. Asta va fi când Isus îşi va chema toţi „studenţii” acasă, să trăiască veşnic cu El. Dacă El m-a făcut ceea ce sunt, vreau să mă asigur că, atunci când mă va vedea, voi arăta bine şi mă voi simţi grozav!

  Arăţi bine şi te simţi bine din punct de vedere spiritual?

  Există întotdeauna loc pentru îmbunătăţiri.

  Urmează programul lui Dumnezeu bazat pe Biblie şi trăieşte din belşug.

  Vivan Raitz

  Reuniunea clasei: să arăți bine și să te simți grozav - 2017. Aştept cu nerăbdare o altă „reuniune de clasă”. Asta va fi când Isus îşi va chema toţi „studenţii” acasă, să trăiască veşnic cu El. Dacă El m-a făcut ceea ce sunt, vreau să mă asigur că, atunci când mă va vedea, voi arăta bine şi mă voi simţi grozav!
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...