Articolul precedentPăcatul neiertării
  Articolul următorPregătirea pentru botez

  Operațiunea planeta pământ

  Şi toate acestea sunt de la Dumnezeu care ne-a împăcat cu El prin Isus Hristos şi ne-a încredinţat slujba împăcării; că adică Dumnezeu era în Hristos împăcând lumea cu Sine, neţinându-le în socoteală păcatele lor, şi ne-a încredinţat nouă propovăduirea acestei împăcări. 2 Corinteni 5:18-19

  M-am îmbarcat pe un vapor, ca pasager, plecând din Palau spre Guam. A doua zi, am trecut prin ape agitate de un taifun în trecere. Poate că eram prea naiv să fiu speriat, oră după oră, cu rău de mare, în timp ce vaporul se cufunda şi se ridica printre crestele valurilor înalte ale mării. Într-o zi, s-a strecurat vorba că pierduserăm contactul cu ţărmul. Eram pierduţi pe mare!

  De curând, am fost rugat să consult un bolnav de SIDA, ca să-i instalez o linie centrală pentru acces intravenos. Îşi distrusese fiecare venă detectabilă, injectându-şi droguri. Revăzând povestea omului, m-am simţit îndemnat să-l întreb de ce folosea substanţe despre care ştia că erau atât de devastatoare. Răspunsul lui: „Îmi plac.”

  Două istorii. Două exemple de oameni „pierduţi pe mare”. Unul fără să ştie starea gravă a lucrurilor, celălalt cunoscând-o, dar neexprimând nici o dorinţă pentru scăpare.

  Pierdut pe mare pare să descrie cel mai bine societatea noastră de astăzi. Mulţi nu ajung să-şi dea seama că pot avea o cale mai bună de a trăi, un mod oferit de Dumnezeu, care i-a creat cu dragoste şi care în dragoste a golit cerul de cea mai preţioasă avere pentru răscumpărarea lor.

  Îl văd pe Isus, comandantul suprem al armatelor cerului, stând la dreapta lui Dumnezeu pe tron, direcţionând afacerile omeneşti prin acest teribil timp al judecăţii. În timp ce lumea culege secerişul a ceea ce a semănat, în timp ce armatele ei îşi aduc la îndeplinire lucrarea de distrugere a pământului sub comanda lui Satana, fiecare resursă la îndemâna cerului se concentrează la răscumpărarea celor credincioşi. Fiecare înger, fiecare agent şi putere a cerului aşteaptă un semn de la Isus, ca să ne scape.

  Dar aceasta nu este tot. Dumnezeu a extins spre noi marea onoare de a ne uni cu puterile cerului, de a servi ca instrumente în mâna lui Dumnezeu în a merge să-i salvăm pe semenii noştri. Ce privilegiu! Nici unul dintre noi nu trebuie să fie pierdut în vreun fel pe mare.

  Ce rol joci tu în ajutarea salvării celor „pierduţi pe mare” de pe Planeta Pământ?

  Walter Thompson

  Operațiunea planeta pământ - 2017. Dumnezeu a extins spre noi marea onoare de a ne uni cu puterile cerului, de a servi ca instrumente în mâna lui Dumnezeu în a merge să-i salvăm pe semenii noştri. Ce privilegiu! Nici unul dintre noi nu trebuie să fie pierdut în vreun fel pe mare.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...