Articolul precedentOmul cel tare
  Articolul următorPacea desăvârşită

  Scapă de durerea de cap

  „Când strigă cei fără prihană, Domnul aude şi-i scapă din toate necazurile lor.”Psalm 34:17

  Mai mult de 45 de milioane de americani au dureri cronice de cap din cauza tensiunii, iar între 16 şi 18 milioane de americani suferă de migrene, de obicei dureri pulsatorii într-o parte a capului, deseori însoţite de greaţă şi vărsături şi uneori de tremurături şi ameţeală. Ce poţi face ca să previi această durere aducătoare de slăbiciune? Iată ce scrie Betty Pierson:

  „Durerile de cap m-au afectat încă din adolescenţă, aşa că n-am fost alarmată când am avut una cumplită. în timpul unei vacanţe. În timp ce zburam spre casă, durerea de cap s-a înrăutăţit până când am început să mă tem că voi muri; apoi mi-a fost teamă că nu voi mai muri!

  Deseori mă rugam şi ceream eliberarea de durere. Medicul familiei mele mi-a recomandat un neurolog. Acesta m-a injectat cu Sumatriptan, care mi-a redus durerea la jumătate, dar era încă destul de puternică. Au fost încercate şi alte medicamente. După trei săptămâni, fără nici o îmbunătăţire, am fost trimisă la Johns Hopkins. Neurologul de acolo se descria pe sine ca fiind un medic de medicină preventivă. El mi-a îndepărtat toate medicamentele şi mi-a cerut ca, timp de patru săptămâni, să urmez un program de prevenire a migrenelor, care elimina mâncărurile care conţin cantităţi mari de tiramină, un aminoacid. Aceasta includea alimente care conţineau cofeină (cum ar fi ciocolata), citrice, cărnuri semipreparate, nuci, unt de arahide, lapte, iaurt, smântână şi brânză. Nu credeam că acest program va merge, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, în fiecare zi, în următoarele patru săptămâni de durere fără medicaţie, m-am simţit mai bine. Când am mâncat din nou din acele alimente, durerea s-a reîntors în cinci zile. Am urmat acest program timp de mai bine de un an şi n-am mai avut niciodată dureri de cap! Medicul mi-a spus că din 60 de femei, 40 răspund aşa cum am făcut-o eu, iar celelalte 20 cam pe jumătatea celorlalte.”

  Adăugaţi la lista lui Betty încă vreo câteva lucruri care ar putea determina migrenele: glutamat de monosodiu (de obicei se găseşte în mâncărurile chinezeşti), sare, substanţe care frăgezesc carnea, extracte de drojdie şi pâine de casă cu drojdie.

  Dar pentru cea mai mare durere de cap din lume – cea a păcatului – există doar o soluţie: crucea lui Isus.

  Îți mulţumesc, Doamne, pentru remediile naturale, oferite pentru durere, şi pentru remediul lui Isus pentru păcat.

  Betty Pierson & Kay Kuzma

  Scapă de durerea de cap - 2017. Pentru cea mai mare durere de cap din lume - cea a păcatului - există doar o soluţie: crucea lui Isus. Îți mulţumesc, Doamne, pentru remediile naturale, oferite pentru durere, şi pentru remediul lui Isus pentru păcat.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...