Articolul precedentOmul cel tare
  Articolul următorPacea desăvârşită

  Scapă de durerea de cap

  „Când strigă cei fără prihană, Domnul aude şi-i scapă din toate necazurile lor.”Psalm 34:17

  Mai mult de 45 de milioane de americani au dureri cronice de cap din cauza tensiunii, iar între 16 şi 18 milioane de americani suferă de migrene, de obicei dureri pulsatorii într-o parte a capului, deseori însoţite de greaţă şi vărsături şi uneori de tremurături şi ameţeală. Ce poţi face ca să previi această durere aducătoare de slăbiciune? Iată ce scrie Betty Pierson:

  „Durerile de cap m-au afectat încă din adolescenţă, aşa că n-am fost alarmată când am avut una cumplită. în timpul unei vacanţe. În timp ce zburam spre casă, durerea de cap s-a înrăutăţit până când am început să mă tem că voi muri; apoi mi-a fost teamă că nu voi mai muri!

  Deseori mă rugam şi ceream eliberarea de durere. Medicul familiei mele mi-a recomandat un neurolog. Acesta m-a injectat cu Sumatriptan, care mi-a redus durerea la jumătate, dar era încă destul de puternică. Au fost încercate şi alte medicamente. După trei săptămâni, fără nici o îmbunătăţire, am fost trimisă la Johns Hopkins. Neurologul de acolo se descria pe sine ca fiind un medic de medicină preventivă. El mi-a îndepărtat toate medicamentele şi mi-a cerut ca, timp de patru săptămâni, să urmez un program de prevenire a migrenelor, care elimina mâncărurile care conţin cantităţi mari de tiramină, un aminoacid. Aceasta includea alimente care conţineau cofeină (cum ar fi ciocolata), citrice, cărnuri semipreparate, nuci, unt de arahide, lapte, iaurt, smântână şi brânză. Nu credeam că acest program va merge, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, în fiecare zi, în următoarele patru săptămâni de durere fără medicaţie, m-am simţit mai bine. Când am mâncat din nou din acele alimente, durerea s-a reîntors în cinci zile. Am urmat acest program timp de mai bine de un an şi n-am mai avut niciodată dureri de cap! Medicul mi-a spus că din 60 de femei, 40 răspund aşa cum am făcut-o eu, iar celelalte 20 cam pe jumătatea celorlalte.”

  Adăugaţi la lista lui Betty încă vreo câteva lucruri care ar putea determina migrenele: glutamat de monosodiu (de obicei se găseşte în mâncărurile chinezeşti), sare, substanţe care frăgezesc carnea, extracte de drojdie şi pâine de casă cu drojdie.

  Dar pentru cea mai mare durere de cap din lume – cea a păcatului – există doar o soluţie: crucea lui Isus.

  Îți mulţumesc, Doamne, pentru remediile naturale, oferite pentru durere, şi pentru remediul lui Isus pentru păcat.

  Betty Pierson & Kay Kuzma

  Scapă de durerea de cap - 2017. Pentru cea mai mare durere de cap din lume - cea a păcatului - există doar o soluţie: crucea lui Isus. Îți mulţumesc, Doamne, pentru remediile naturale, oferite pentru durere, şi pentru remediul lui Isus pentru păcat.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...