Articolul precedentSetea de cunoaștere
  Articolul următorÎnregistrare eşuată

  Reducere naturala a durerii

  „Iată, Eu sunt Domnul, Dumnezeul oricărei făpturi. Este ceva de mirat din partea Mea?” Ieremia 32:27

  „Nu am cuvinte să vă mulţumesc. Nu voi înceta niciodată să cânt laude pentru acest curs!”

  Phyllis, în vârstă de 77 de ani, fusese afectată de artrită dureroasă la nivelul mâinilor, genunchilor şi spatelui, timp de ani de zile, şi starea ei se înrăutăţea progresiv. Apoi, au urmat nişte cursuri de sănătate, care vorbeau despre o dietă total vegetariană şi alte remedii naturale.

  – Mâncarea asta are gust de urâciunea pustiirii! exclama ea.

  Dar Phyllis era gata să facă schimbări drastice, dacă aceasta îi va reduce durerea. Aşa că a sărit în picioare, a făcut curat în toate dulapurile şi n-a mai frecventat raioanele de carne din alimentări şi chioşcurile de îngheţată.

  – Am aşa multă energie, mi-a spus ea, şi artrita mea este mult mai bine. Copiii mei îmi spun chiar că vocea mea este mai plină de viaţă, la telefon.

  – E minunat, Phyllis, dar trebuie să începi să mergi pe jos. Nu faci suficient exerciţiu fizic.

  – Vivian, nu pot face asta. Genunchii mei nu sunt chiar atât de bine. Câteva săptămâni mai târziu, Phyllis mi-a spus că începuse, treptat, să meargă pe jos, şi acum putea să meargă aproape un kilometru şi jumătate fără probleme.

  Totuşi, Phyllis a uitat să-şi mai ia tensiunea din când în când. Din cauză că o avea ridicată, ea lua medicaţie pentru aceasta şi a continuat să o ia chiar şi după ce şi-a schimbat stilul de viaţă. Ea a leşinat în timpul vizitei făcute fiului ei în Northeast şi a fost dusă la urgenţă, unde i s-au făcut teste costisitoare. Diagnosticul? Tensiunea arterială era prea mică! Programul avusese succes, totul era în regulă. Medicul nu i-a mai prescris nici un fel de medicament pentru tensiune arterială.

  Acum Phyllis sare de colo-colo ca o femeie tânără şi nu s-ar mai întoarce pentru nimic în lume la vechiul stil de viaţă.

  – Şi hrana are chiar un gust delicios! spune ea.

  Ea simte acum gustul adevărat al hranei, fără să fie mascat de sare sau grăsime. În timpul anilor în care Phyllis a trăit cu dureri, făgăduinţa „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine” (Isaia 41:10) a continuat să-i răsune în minte. De când a început să trăiască un stil de viaţă sănătos, ea se simte ca o mărturie vie pentru adevărul din Ieremia 32:27, că nu există nimic prea greu pentru Domnul.

  Nimic nu e prea greu pentru Domnul, dacă vrem să colaborăm cu El şi să ne tratăm trupurile conform instrucţiunilor pe care ni le-a dat.

  Vivian Raitz

  Reducere naturala a durerii - 2017. Nimic nu e prea greu pentru Domnul, dacă vrem să colaborăm cu El şi să ne tratăm trupurile conform instrucţiunilor pe care ni le-a dat.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...