Articolul precedentÎnceputurile mici
  Articolul următorAdevărul amestecat cu minciuna

  Atinge pe cineva prin rugăciune

  Bucurati-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune. Ajutaţi pe sfinţi, când sunt în nevoie. Romani 12:12-13

  Într-o seară de noiembrie 1992, un necunoscut m-a anunţat telefonic despre un accident. Sora mea Kay şi mama mea au fost lovite frontal de cineva care mergea pe contrasens. Kay avea un picior foarte grav rănit, iar mama avea răni multiple. Prognoza nu arăta bine.

  O oră mai târziu, am alergat la urgenţă, găsind salonul plin de necunoscuţi care se rugau pentru mama şi sora mea. Kay era deja în sala de operaţie, iar mama urma să fie şi ea operată.

  La miezul nopţii, Kay era înapoi în camera ei, trezită din anestezie, ameţită, dar coerentă. Câteva secunde mai târziu, telefonul a sunat şi, spre uimirea mea. cineva dintr-o grupă de rugăciune din California a sunat, ca să ne încurajeze şi să ne mângâie. Eram uimită.

  În iulie 1993, avionul nostru a aterizat în Atlanta, după o minunată vacanţă. După ce am sosit, un mesaj ne-a spus că fiul nostru de 16 ani, Brett, era în secţia de terapie coronariană intensivă, la spitalul Emory. Am fost şocaţi să aflăm că, în timp ce făcea schi nautic, Brett a început să aibă dureri severe în piept. Suspectându-se că era vorba de o aortă răsucită, el fusese transportat cu avionul la Emory.

  Povestea lui Brett este plină de fapte uimitoare, neobişnuite şi înfricoşătoare. Dar în timp ce stăteam în hoteluri şi la spital, primeam telefoane de peste tot, de la oameni care ne spuneau că îl aminteau în rugăciune. Cum a ajuns vestea în locuri cum ar fi Canada, Singapore şi Anglia nu voi înţelege niciodată, dar ştiu că există o legătură specială între creştinii de pretutindeni. Ai un sentiment cald, mângâietor, când ştii că oamenii se roagă pentru tine şi problemele tale.

  Recent, am auzit de Nicky, o fetiţă de 10 ani din Canada, care a căzut de pe un cal. Era în comă. Începând o grupă de rugăciune pentru ea în Georgia, mi-am amintit cât de minunată este rugăciunea. Şi nu există distanţe mari. Putem atinge pe cineva instantaneu, prin rugăciune, fie că sunt vecinii noştri, fie că sunt dincolo de ocean.

  Cunoşti pe cineva care are nevoie de vindecare, mângâiere sau putere? Rugăciunea este un răspuns şi este chiar mai ieftină decât orice alt mijloc de comunicare, căruia i se face reclamă la televiziune!

  Dianne Affolter

  Atinge pe cineva prin rugăciune - 2017. Cât de minunată este rugăciunea. Nu există distanţe mari. Putem atinge pe cineva instantaneu, prin rugăciune, fie că sunt vecinii noştri, fie că sunt dincolo de ocean. Cunoşti pe cineva care are nevoie de vindecare, mângâiere sau putere?
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...