Cura regală de apă

  Isus i-a răspuns: „Oricui bea din apa aceasta îi va fi iarăşi sete. Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, în veac nu-i va fi sete; ba încă apa, pe care i-o voi da Eu, se va preface în ei într-un izvor de apă, care va ţâşni în viata veşnică.” Ioan 4:13-14

  Acum câţiva ani, un şef de trib din Africa s-a constipat foarte tare. În van a căutat uşurare în toată lumea. Autorităţi medicale i-au prescris o varietate de cure, dar tractul lui digestiv devenise atât de fragil, încât nimic nu mai avea efect. Un servitor creştin a sugerat ca el să viziteze spitalul adventist, faimos pentru tratamentele lui pentru săracii din ţară. Disperarea regelui pentru uşurare i-a învins în cele din urmă mândria şi s-a urcat în Rolls-Royce-ul lui spre misiune, cu secretarul lui şi teancuri de fişe medicale.

  Angajaţii spitalului cunoşteau lipsa de prietenie a monarhului faţă de misiunile creştine. Totuşi, medicul l-a salutat. În timp ce doctorul privea la fişele lui medicale, regele a oftat şi a spus că a venit ca la ultima soluţie disperată.

  – Câtă apă beţi? a întrebat medicul.

  Regele s-a uitat la el încruntat;

  – Despre ce întrebi?

  Secretarul regelui a explicat că „regele are alte lucruri de băut”. Medicul ştia foarte bine aceasta. Mulţi din casa regală africană beau sânge.

  – Dimineaţa, a continuat medicul fără ezitare, beţi vă rog două până la patru pahare de apă călduţă, cu cel puţin o jumătate de oră înainte de micul dejun. Beţi cu o jumătate de oră înainte de mese sau cel puţin la o oră după mese, ca să nu se dilueze sucurile digestive. Fierbeţi apa, ca să vă asiguraţi că e curată. Monarhul se aştepta la o cură exotică. Faţa lui s-a schimbat.

  – Doar apă? Asta e tot?

  – Încă ceva – pentru următoarele câteva săptămâni, mâncaţi doar fructe proaspete, cereale integrale şi legume moderat fierte, cu ulei puţin sau deloc. Soţia mea îl va ajuta pe bucătarul dumneavoastră, dacă este necesar.

  Doctorul l-a însoţit pe Maiestatea sa la limuzină, adăugând:

  – Vă rog să-mi comunicaţi cum vă simţiţi.

  După şase săptămâni, regele s-a întors din nou la clinică, a coborât din Rolls-Royce-ul lui şi servitorii l-au urmat, încărcaţi cu daruri.

  – Atât de simplu! Atât de minunat! a exclamat el. Sunt vindecat.

  La fel de simplă, ca şi cura de apă pentru constipaţie, este cura lui Isus pentru păcat. Trebuie doar să-I dai voie lui Isus să-ţi inunde organismul – primind cât de mult posibil de la El înainte de micul dejun, şi vei fi uimit cât de mult poate face pentru viaţa ta acest remediu simplu.

  Ai băut destulă apă astăzi – şi de la Isus – ca să te menţii sănătos fizic şi spiritual?

  Raymond & Dorothy Moore

  Cura regală de apă - 2017. La fel de simplă, ca şi cura de apă pentru constipaţie, este cura lui Isus pentru păcat. Trebuie doar să-I dai voie lui Isus să-ţi inunde organismul - primind cât de mult posibil de la El înainte de micul dejun, şi vei fi uimit cât de mult poate face pentru viaţa ta acest remediu simplu.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...