Articolul precedentDisciplina lui CR7
  Articolul următorMarele nostru apărător

  În momentele mele cele mai jenante

  Şi El mi-a zis: ’Harul Meu îţi este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este tăcută desăvârşită’. 2 Corinteni 12:9

  Tată, astăzi am încercat să iau proteza unui pacient ca s-o spăl, doar ca să descopăr că nu era proteză. Unul dintre pacienţii mei confuzi a crezut că vasul lui pentru apă era urinar şi am comandat două tăvi cu mâncare pentru acelaşi pacient, şi ambele cu dieta greşită.

  Asta nu e tot.

  Am făcut o gafă, întrebând-o pe soţia pacientului meu dacă era fiica lui. Asistenta practicantă mi-a pus o întrebare simplă şi n-am ştiut să răspund.

  Zile ca aceasta mă fac să mă simt nepotrivită. Ajută-mă, Tată, să nu fiu critică faţă de mine însămi.

  Aminteşte-mi de urmaşii Tăi din trecut, care au trecut şi ei prin zile ca aceasta. Petru n-a reuşit să meargă pe apă, iar Iona a sărit în pântecele unei balene.

  Zilele lor „rele” au trecut. Şi ale mele vor trece.

  Sună uneori rugăciunile tale ca a mea? Ai şi tu uneori zile în care nimic nu pare să meargă bine? Te scoli dimineaţa şi ai un timp devoţional plăcut cu Domnul, te îmbraci cu o haină nouă şi te îndrepţi spre locul de muncă, gândind că ziua va fi grozavă, doar ca să sfârşeşti primind o amendă de depăşire de viteză pe strada pe care vin la serviciu toţi colegii tăi. Sau, la sfârşitul zilei, vezi atârnând de jacheta pe care o porţi eticheta cu preţ redus!

  Sunt convinsă că uneori semăn mai mult cu un urs într-un dulap cu porţelanuri, încercând să trec prin acea zi, decât cu un neurochirurg cauterizând minuscule vase de sânge pe creier. Gafele mele cauzează mai multă jenă decât pot să îndur.

  De aceea am nevoie de acel timp devoţional cu Domnul. Dumnezeu nu poate să mă reţină să nu mă fac de râs, dar El îmi poate reaminti în fiecare dimineaţă că, deşi locuieşte în înălţime, într-un loc înalt şi sfânt, şi nu va face niciodată o greşeală, El trăieşte cu cei care fac greşeli – ,,cu omul zdrobit şi smerit, ca să înviorez duhurile smerite şi să îmbărbătez inimile zdrobite“ (Isaia 57:15).

  Deseori sunt zdrobită şi am nevoie de o inimă înviorată de Dumnezeu.

  Îţi mulţumesc, Tată, pentru că Tu îmi aminteşti zilnic că nu vei râde niciodată de greşelile mele, ci vei sta cu toată inima de partea mea în momentele mele cele mai jenante.

  Caria Gober

  În momentele mele cele mai jenante - 2017. Îţi mulţumesc, Tată, pentru că Tu îmi aminteşti zilnic că nu vei râde niciodată de greşelile mele, ci vei sta cu toată inima de partea mea în momentele mele cele mai jenante.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...