Articolul precedentCe vreau eu să secer?
  Articolul următorSfințire prin îndreptățire

  Zahar dimineaţa…

  Vai de cei ce numesc răul bine şi binele rău, care spun că întunericul este lumină şi lumina întuneric, care dau amărăciune în loc de dulceaţă şi dulceaţă în loc de amărăciune!Isaia 5:20

  Cei mai mulţi dintre noi ne îndopăm cu zahăr dimineaţa, la prânz şi seara, inclusiv copiii – consumând cam 60-75 kg pe an. Desigur, nu ne gândim să mergem la castronul cu zahăr şi să mâncăm o lingură plină. Şi cei mai mulţi dintre noi n-au nici cea mai vagă idee că mănâncă zahăr, pentru că acesta este ascuns în mod înşelător în alimentele noastre preferate. Să luăm de exemplu un măr. Dacă ai mânca un măr copt, aşa cum Dumnezeu a intenţionat să fie mâncat, ai avea în el zahăr natural, dar nici un fel de zahăr rafinat, şi ar conţine cam 70 de calorii. Când concentrezi mărul în suc de mere, caloriile cresc la 120. Dar pune acel măr într-o felie de plăcintă cu mere şi numărul de calorii va creşte la 350, pentru că plăcinta aceea este plină cu zahăr.

  Ştiaţi că producătorii folosesc mai mult de două treimi de zahăr rafinat, adăugându-l produselor alimentare? Ei pun zahăr chiar şi în sare! Şi fiecare lingură de ketchup obişnuit conţine o linguriţă de zahăr rafinat!

  Iată câteva din alimentele comerciale populare, care conţin foarte mult zahăr: murături, fructe şi legume conservate, maioneză, pâine, multe sucuri, supe, cărnuri semipreparate, sosuri pentru spaghete, suc de roşii şi produse din paste.

  Cei mai mulţi oameni mănâncă a treia parte dintr-o jumătate de kg de zahăr pe zi – 600 de calorii din dulciuri care distrug sănătatea. Rezultatul se vede în caria dentară epidemică, supraponderabilitate şi diabet, ca şi în alte boli pe care oamenii de ştiinţă încep să le lege de consumul de zahăr.

  Poate că aceste lucruri vă şochează, pentru că nu vedeţi zahărul pe care-l mâncaţi. Ca şi Satana, el este înşelător. O strategie satanică tipică este să câştige controlul asupra oamenilor nevinovaţi, făcând ca lucrurile mortale să arate bine, să aibă gust bun sau să te facă să te simţi bine. Jocul de noroc începe cu un bilet de loterie. Cancerul pulmonar începe cu o ţigară mentolată Kent sau Marlboro. Iar obezitatea începe cu zahărul ascuns în alimentele tale preferate.

  Începe să citeşti etichetele şi vei descoperi zahărul ascuns.

  Nu-l lăsa pe Satana să te înşele.

  Jan W. Kuzma

  Zahar dimineaţa... - 2017. Cei mai mulţi oameni mănâncă a treia parte dintr-o jumătate de kg de zahăr pe zi - 600 de calorii din dulciuri care distrug sănătatea. Rezultatul se vede în caria dentară epidemică, supraponderabilitate şi diabet, ca şi în alte boli pe care oamenii de ştiinţă încep să le lege de consumul de zahăr.
  Jan Kuzma
  Pășește către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale, alături de Jan Kuzma și alții, în cartea „Dacă vrei să trăiești”, apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.