Articolul precedentAlb sau negru?
  Articolul următorEla

  Noi facem totul în numele lui Isus

  Şi orice faceţi, cu cuvântul sau cu fapta, să faceţi totul in Numele Domnului Isus şi mulţumiţi, prin El, lui Dumnezeu Tatăl. (Coloseni 3:17)

  Domnul cere ca fiecare instrument omenesc să facă tot ce poate mai bine, iar aceia care fac tot ce pot mai bine vor avea cea mai mare satisfacţie personală şi vor aduce cea mai mare satisfacţie acelora care sunt interesaţi de ei. Tinerii trebuie să înţeleagă că au nevoie de o profundă experienţă în lucrurile lui Dumnezeu. Numai o lucrare superficială nu le va fi de niciun folos. Aveţi nevoie să aduceţi lumina Cuvântului lui Dumnezeu în inima voastră, ca s-o puteţi cerceta cu candela aprinsă. (…)

  Când vă strângeţi laolaltă, puteţi fi un ajutor şi o binecuvântare unul pentru celălalt dacă vă supuneţi unei influenţe divine, dar sunt şi unii care au mari defecte ce au ajuns să pună stăpânire asupra lor şi, dacă nu biruiesc, îl vor alunga pe Duhul lui Dumnezeu din inimile lor. (…) Religia Bibliei nu este o influenţă printre multe altele, ci ea trebuie să aibă autoritate supremă, dominând şi controlând orice altă influenţă. Religia Bibliei trebuie să exercite controlul asupra vieţii şi comportamentului. Ea nu trebuie sa fie ca o pată de culoare dată cu pensula ici-colo pe o pânză, ci influenţa ei trebuie să umple întreaga viaţă, ca şi când pânza ar fi fost înmuiata în vopsea până când fiecare fir a fost vopsit, o vopsea intensă durabilă, care nu se decolorează. Domnul vă va da înţelegere în toate adevărurile practice ale Bibliei, pe măsură ce le aduceţi în practica vieţii voastre. Principiile adevărului trebuie să fie aduse în experienţa practică a problemelor de fiecare zi. (Youth’s Instructor, 30 mai 1895)

  Chiar şi în datoriile cele mai mici ale vieţii obişnuite, noi trebuie să creştem mereu în har, să ne asigurăm că avem motive înalte şi sfinte, puternice, pentru că pornesc de la Unul care Şi-a dat viaţa ca noi să fim îndemnaţi să avem succes deplin în formarea caracterului creştin. (Sfaturi pentru părinţi, educatori şi elevi, p. 490)

  Ori de câte ori este la lucru, religia lui Hristos va face lumină şi va îndulci fiecare detaliu al vieţii mai mult decât orice bucurie pământească şi mai presus decât orice pace lumească. (Letter2,1892)

  Noi facem totul în numele lui Isus - 2018. Religia Bibliei trebuie să exercite controlul asupra vieţii şi comportamentului. Ea nu trebuie sa fie ca o pată de culoare dată cu pensula ici-colo pe o pânză, ci influenţa ei trebuie să umple întreaga viaţă, ca şi când pânza ar fi fost înmuiata în vopsea până când fiecare fir a fost vopsit, o vopsea intensă durabilă, care nu se decolorează.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dăinuie veșnic

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!